in , , , ,

Imádom!Imádom!

Trueanal: Anna De Ville

Vannak olyan párosok, amik ha találkoznak és együtt is szerepelnek elégedetten csettinthetünk: Robert de Niro – Al Pacino, Dicaprio – Brad Pitt, Rocco – bárki, és a pornó világából ide sorolhatom Anna DeVille-t, aki olyan speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amik annyira idevonzzák a Trueanal oldalra, mint senki mást. Aki nem tudná és nem ismerné a 22 éves Annát, az rá fog jönni a cikkből mik ezek a specialitások, pontosabban egy van neki, de az nagyon!

Szóval Anna újra visszatért a Trueanal-hoz, ahol 2017-ben háromszor is járt még karrierje elején, és tavalyelőtt is volt itt egy jelenete, de a tavalyi évet totál kihagyta, nem hiába hiszen itt forgatott tőlünk pár kilóméterre Prágában egy egész életművet kb.

Bemutatkozás után máris egy elég méretes anal pluggal játszadozik Anna, és máris rádöbbenhetünk mi a specialitása a drágának. Hát az, hogy amikor kivesszük a plugot onnan bizony úgy maradnak dolgok. Magyarul, illetve angolul, isteni szép gape-re képes a csaj. Az egyik legnagyobbra a világon. Tudja ezt Mike boy-unk is, aki azonnal rakja is be ebbe a tátongó hatalmas fekete mélységbe. Milyen érzés lehet így csinálni? Szinte semmi szorítást nem érezhet.

Nem találkoztam még olyan lánnyal, aki azt mondaná erre, hogy izgató, viszont nekünk férfiaknak eléggé erektáló hatású egy ilyen videó, míg a lányok inkább öklendznek, vagy csak simán leszólják ezt a témáját a pornónak. De ezt inkább majd meghagyom egy elmélkedős cikkre amit erről írok. Szerencsére kihasználják Anna ilyetén tehetségét és a kesztyű segítségével még szélesebbre húzzák az amúgy is Baradla barlangnyi fenéklyukat. Az a nagy helyzet, hogy Mike Adriano ehhez a csajhoz már kevés és olyan rutinból lenyomja a jelenetet nevetve, mosolyogva, hogy meg sem kottyan neki az, ami más csajoknak egy hónapos otthon pihenést szokott okozni. Egy pár pózban bassza, de Anna csak mosolyog a dolgon.

Ehhez kapcsolódik  Két előzetes film az Evilangeltől

Két dolgot nem értek igazán, az egyik hogy mi a fenéért kell az a sok sok síkosító a csaj fenekébe, meg hogy mi a picsáért nem nyalja ki Mike a fenekét Annának. Egy ilyen feneket azért nem kicsit ki lehetne látványosan nyalni, de kihagyja ezt a ziccert, én nem hagytam volna ki. A fenékbe engedés viszont kurva látványos és most Mike is lő rendesen, nem csoda egy ilyen dugás után … Úgy élvez el, hogy Anna széthúzza a fenekét és belelő. Aztán persze kipúzza egy koktélos pohárba és megissza.

A tippem ugyanaz, mint a tegnapi Aletta cikknél. Kezdők ne ezzel kezdjék a pornóval való ismerkedést, mert ez egy csúnya és valótlan ferde világot mutat nekik. A hagyományos szex az nem ilyen, ott szeretitek egymást és gyengéden szeretkeztek. Ott ilyen dolgok nem történnek.

Sajnos.

Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor innen letölthető a jelenet 1080p-ben

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…