in , , ,

Imádom!Imádom!

Trueanal jelenetek: Dakota Skye, Adira Allure, Alexis Tae

Nem tudom ti is úgy vagytok-e vele, mint én, de én a legújabb csajok közül csak a kis szőke Dakotát ismerem már régről, a két másik csaj új lesz nekem. Kezdjük is a kis 25 éves szőkeséggel, aki már 250 jelenettel tapasztaltnak számít a szakmában.

Dakota Skye

Mike van a csajjal, és a szokásos fenéklyuk szétfeszítés nem tart sokáig, jön egy hosszabb közeli szopós rész, amiben szemben van a teraszajtó, szóval nagyon rossz az erős fehér fény, aztán már rakja is be neki. Rég láttam már Dakotát, azóta lett egy pár új tetoválása, ami nekünk érdekes, az egy “ANAL” felirat a farpofáján. Elég egyértelműsítő üzenet. Szóval dolgozza Mike jó sok síkosítóval a csajszit, majd egy két pózt váltanak, de végig a sok síkosító és (ami nekem nagyon kiábrándító) Dakota unott feje uralja a jelenetet. Azért tud ő ennél lelkesebb is lenni. Halál unottan néz bele a kamerába végig. Sajnálom, sokkal többet vártam ettől a párostól. A gape részek egész jók, de ennyi kb. a csaj meg szerintem be volt szívva …

Adira Allure

December 4-én érkezett Adira Allure, aki még elég kezdőnek számít 39 jelenettel és ezek közt is alig volt seggbebaszás. Elég hülye outfitben jelenik meg a csaj, nem is értem a koncepciót, de aztán gyorsban lekerül róla. Jóval nagyobb a segge mint Dakotának, jön is a szokásos megsétáltatás Mikenak, majd egy közepesen mély szopás. Aztán piff egy liter síkosító a picsába és már megy is be a fasz.

Szépen húzza szét a picsáját a csaj, prolapse is van, meg egy kis pisi is kijön, annyira nyomja ki ott. Közben nevet, szóval aranyos a hatás. Nem bánja hogy csurran a pisi és a fenéklyuka is amortizálódik, simán dumál közben. Mike meg végre belenyal ebbe az isteni fenéklyukba ahogy csak bír. Aztán valami történik a kamerával, mert egyszerre csak sokkal rosszabb lesz a minőség, és el is élvez a jelenet közepén Mike. Szóval kicsit fura lett így a jelenet, mert még egy szopás és még egy elélvezés a fenékbe jön a végén.

Ehhez kapcsolódik  Ahol a legtöbbet csodálkoznak a csajok. Fake Hostel kibaszott jó kelet európai csajokkal.

Alexis Tae

A félvér Alexis a legkezdőbb a három csaj közül, de ez nem fog látszani a jelenetén. Pici vetkőzés pici szopás, amit én teljesen ki is hagynék inkább a Trueanal jelenetekből, ott van erre a Swallowed; Adriano másik oldala. Inkább térjünk is az análra, ahol a csaj egyből bemutatja mit tud – készült erre tudatosan, látszik rajta. Istenien tud játszani a fenéklyuk izmaival, elengedi megfeszíti, és ezt 1 cm-ről láthatjuk egy 4ks kamerával.Kicsit bassza Mike aztán inkább nézzük a gape-ezését, isteni minden pillanata. Ezt imádom a legjobban, ez a legintimebb egy nő és egy férfi között, amikor bedughatja a fenekébe a nyelvét, vagy a farkát, odaszagolhat, vagy beleélvezhet. A másik ilyen dolog a láb téma, de ezt inkább majd máskor ecsetelem.

Jön egy lovaglós, majd egy doggy jelenet, de itt is az a legjobb amikor kiveszi a faszát Mike, mert akkor ott bugyog az isteni fenékben a síkosító, és húzza szét a csaj ahogy csak tudja. A dugás a szokásos egyhangú, de a gape-ek miatt megéri ezt is megnézni. A sperma fenéklyukba Adrianónál nem igazán látványos, mert kb annyit élvez bele, mint bármelyikünk ha naponta hetedjére spriccel.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…