in , , , ,

Trueanal jelenetek: Isabel, Liz és Bailey

Kicsit szelektáltam a legutóbbi jelentkezésünk óta, mert ugyan voltak a Trueanal-on nagy nevek, de a jeleneteik nem lettek valami nagy számok, pedig Hailey Reed még nem nagyon okozott csalódást eddig a kis rojtos puncijával, de ez most elég átlagos lett tőle. Pont ezért válogattam ki a három legjobb csajt, akiket az a szentség ért, hogy ellátogathattak a mester Mike Adriano hírhedt teraszára Miamiban.

Isabel Moon

A 21 éves kis tininek nem idegen az análozás, látni a portfóliójából is. Egy tizes skálán talán ha hatos lenne a csajszi, de ezt elég jól ellensúlyozza azzal, hogy gyalázza magát már a szopás közben is, csorog a nyál mindenhová és simán nyal segget is a csajszi. A partnere nem Adriano, hanem a szakállas srác, de eléggé be van indulva a tag. Bassza is a seggét a csajnak jó sok síkosítóval.

Itt van teljesben a jelenet.

Nem olyan kis segge van, de egyáltalán nem zavaró a dolog, szépen befogadja a jó nagy faszt, és ha épp nem dolgozik benne, akkor cuppogva veszi kis a csaj meg széthúzza, pont úgy ahogyan azt szét kell húzni. Szép nagyra tágul a fenéklyuka, lilás és pink színekben pompázik, benn pedig vár a végtelen világűr … A legvégén egy klassz pózban már-már legalporno-i szinten pumpálják a picsáját a drágának. A lovaglásos pózon kívül nagyon bejön a csaj, ne hagyjátok ki !

Liz Jordan

Mostanában nagyon rákattantam a hosszú fekete hajú csajokra, lásd a kis kedvencemet Eliza Ibarrát. Az örök nevetős Lizt még szerintem ti sem ismeritek,szerintem nekem is ez az első jelenetem tőle, de ezzel simán rákerült a listámra a kis tinike, aki még csak 19 éves !!!

Itt nézhetitek ezt a csodát !!!

A szokásos forgatókönyvi elemeken vagyunk túl, mire ezer liter síkosítóval végre benyomja neki Mike Adriano a faszt. Már itt is látni, hogy ebből lesz valami, mert simán feszíti szét pattanásig a picsáját a kesztyűs kezével a csaj, majd beleülve is isteni szép gape-eket tol, ahogy kiugrik a faszból. Közben szépen kavar ám, lovagol ő, nem hagyja, hogy Mike bassza alulról. A fenéklyuka isteni szép belül lilásan pink, aztán kívülről meg van egy barnás foltos rész, ami olyanná teszi, mintha még nagyobb lenne, amikor tágul.

Ehhez kapcsolódik  Újabb magyar pornósra lehetünk büszkék

Ami aztán a lovaglás után tárul a szemünk elé ez egyszerűen minden gape-rajongó álma. A lilás picsácska szépre tágul a fasz pulzáló baszása után és amikor a begerjedt Mike Adriano húzza szét a feneket azt gondoljuk, hogy szét fog szakadni, de nem; mellette egy képen láthatjuk még a csaj mosolygó fejét is, ahogy huncutan néz a kamerába. Ó hogy kúrnám szét én is azt a kitágult mocskos kis picsáját. Főleg, hogy közben ott figyel érintetlenül a pinácskája, amin látni, hogy tocsog belül és nem csak a síkosítótól, ami odafolyt.

A végén a gecit is a fenekébe kapja, de hát Mike-boy sosem a nagy adagokról volt híres, szóval leginkább a levegőt fingja ki s kis édes tini.

Ez az a csaj:

Bailey Base

Egy 20 éves szintén kezdő csajszit hagyunk a végére. Latinos kis tini, szépségesen nagy baszható pinával. Az előző csajok sem voltak semmik, de amit ez a csaj csinál a fenéklyukával az BRUTÁL !!! Ő a legkisebb mind között és a felvezetéses szopás után máris megtekinthetünk mindent amit ha akarunk ha nem látunk a picsájában. Mint egy gránátalma belseje komolyan mondom …. Mike is csak egy hangember, mert nem meri belenyomni a nyelvét a picsájába a csajnak, pedig annyira bele kellene. Inkább kúrja egy hekto’ síkosítóval a szuper nagyra tágult lyukat.

Itt a jelenet teljesben nézhető ingyen.

Nagyon, de nagyon szőrös lenne a csaj, ha meghagyná a szőröket, ez látszik a sörtéken a combjain és a puncija között. Aztán meg csak győzzük csodálni a kinyomott prolapse-okat és a kifingott isteni levegőt és a csajszi mosolyát miközben épp anal full nelsonban basszák a fenekét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…