A 28 éves Katrinával egészen biztosan összefutottatok már. Azok közé a csajok közé tartozik akit már a fizimiskája alapján egyből felismertek. Sittes könycsepp tetkó és oldalt felnyírt haj ugyancsak tetkóval. Most Mike Adrianóval találkozik az idei első értékelhető Trueanal részben. Amik eddig kijöttek, nem nagyon indították be a fantáziámat. A jelenet különlegessége, hogy Kincső is megírta a saját véleményét, amit a cikk végén olvashattok.

Ez már a harmadik találkájuk, tavaly már kétszer is járt itt Katrina Mike-nál. Egy olyan ruhában láthatjuk a csajszit, amiben annak idején Borat is nyomott, csak neki azért kicsit jobban áll. Egy laza SLUT–> tetoválás van még a fenekén is, hogy tudjuk kivel van dolgunk 🙂

A szokásos forgatókönyvön megyünk át, fenéklyuk-széthúzás és nyalás a téma. De a mellbimbóját sem hagyja ki Mike mester – én sem hagynám ! Aztán kicsit megjáratja, mert az is gerjeszti, így járás közben látszik, mintha lenne rajta egy kis felesleg, de lehet, hogy csak tévedek, mert egyébként nem tűnne fel. A kellő bemelgítés után mehet a síkosító a seggre, majd fasz a fenéklyukba.

Sajnos szemből ül bele és guggol bele, ahonnan azért nem olyan nagy a látvány, főleg, hogy kicsit lentebbről is kamerázzák. Játszadoznak a síkosító kifingásával egy darabig, ami azért elég szexi látvány, majd Mike nyalja újra a fenekét Katrinának. Majd jön végre egy fasza póz, a talpait a feneke alatt tartja és így pucsít neki, csöpög a fenekéből a síkosító le a talpaira, miközben bassza végig Mike a seggét. Ráadásul a kesztyű is átkerül a csajra és húzza szét a picsája hogyan csak tudja. Szép a látvány és minden fenéklyuk imádót kielégít szerintem. Aztán már sajna nincs izgalmas póz, azt sem vesszük észre szokás szerint, hogy beleélvez a fenéklyukába Mike.

Kincső véleménye

Anál. Nos, ez megosztó. Kételyek és kétkedés, bizonytalanság, „csakazértis”! Ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni az anál szexhez fűződő általános véleményeket. Mert ha azt hiszitek, hogy mi nők ezért olyan kibaszottul nagyon odavagyunk, akkor tévedtek. Elárulom a titkot! – hamarosan.

Nos, hangulat kérdése elsősorban. A filmen egy számomra átlagos csaj, átlagos fenékkel. Bár vannak olyan mozzanatok a filmben amikor kifejezetten odabasz a látvány. Szokásos szexi cucc (nem unjátok meg a necc harisnyát?), erős záróizmokkal, piercing-el a punciban. A srác fehér, és bőrszínét meghazudtolva, jól el van eresztve. Rögtön nyalni kezdi az ánuszt, majd a nyelvét bedugja és tologatja ritmusosan. A csaj élvezettel nyöszörög közben. Megcsodálhatjuk a neccbe bújtatott hosszú combjait, és a lábacskákat. Hősünk bő nyállal síkosítja a popsi bejáratát. Azért az kicsit furcsa nekem, hogy már attól is elájul, ha egy nyelvet bedugnak neki, ezen a területen intenzívebb izgatás a hatásosabb szerintem.

Szóval a segge nem igazán tetszik. Zsíros, és kissé formátlan. A srác farka viszont tényleg szopogatni való. Anyuci nem is kíméli, majd bele fullad. Azok a hangok! Szörcsög a nyál rendesen, ahogy a torkáig benyomja. Atom keményre szopja, és közben ömlik a habos, ragacsos nyál a szájából. Sokáig eljátszadozik a fasszal. Jó sok olajat kap a fenekére közben, és már rá is húzza a farkára. Felnyársalja szinte, és ellenállás nélkül berakja a seggébe. Belehúzza magát a farokba és úgy tűnik élvezi rendesen.

Tetszik, ahogy előkészítették az egész behatolást. Többnyire csak ész nélkül dugják seggbe a csajokat, akik ezt tök természetesnek veszik. Pedig egy kis figyelemmel, lehet, hogy tényleg élveznék a lányok, nem csak eljátszanák az örömöt. Sokan nem azért nyögnek mert olyan kibaszottul jól seggbe dugod, hanem a fájdalomtól.

A spéci kesztyűtől pedig kész vagyok. Mire is vágynánk mi nők még? Egy pasira, aki figyel ránk szex közben, és mindent megtesz azért, hogy mi is élvezzük ezt a típusú együttlétet. Mert lehet az anált szeretni, vagy nem szeretni, de a kíváncsiság ott van minden egészséges, szexualitásra vágyó nőben. Ha egy ilyen „tudatos” férfi ragad a keze közé, lehet, hogy sok nő, aki eddig ódzkodott az anál szextől, át gondolja. Lehet, hogy vele érdemes megpróbálnom, mert ez a pasi tudja, mi jó nekem. Bízom benne. Rábízom. Neki adom a seggem!

Fiúk és férfiak! Ne ész nélkül erőltessétek ezt a behatolást. Adjatok rá időt, teremtsétek meg a módot arra, hogy a nő meg bízzon bennetek. Megéri! Hálásak lesznek a figyelemért. Szerintem nem is lehet jobb annál, amikor őszintén azt mondja a csaj, hogy „azt akarom, dugj seggbe!”

Talán még annál is jobb, hogy basszál meg!

Ezután a kis kitérő után pedig folytatom. Jól megdugja a srác ezt az éhes kis picsát. Csupa lucsok és olaj. Kibaszottul izgató, ennek a csajnak a hangja. Rimánkodik a kúrásért. Most látszik igazán, hogy mennyire kell ez a kesztyű. Annyiszor széthúzza a seggét, hogy szinte már úgy is marad. Túlzásnak tartom, de nektek biztosan tetszik. Mint ahogyan az is, ahogy guggolva bassza hátulról. Tövig nyomja az olajos seggébe a farkát. Csak hagy cuppogjon még ez az éhes kis picsa! Kéri, szinte követeli a baszást. Jól meg kell kúrni, levegőt se kapjon. Aztán folytatják hátulról. Szexi, ahogy a lány lábán és fenekén csillogva folyik az olaj. Jól felizgatja a szövegével a srácot, kibaszottul élvezik mind a ketten. A srác egyre szaporábban lélegzik, gyorsabban mozog, és jó mélyeket döf. Közeledik a csúcshoz. Szinte felnyársalja a lányt. Jól megbassza az olajos kis picsáját.

Számomra ez egy egészen meggyőző seggbe dugás volt még akkor is, ha a végére a csaj nyöszörgése kissé már idegesítő.

Ehhez kapcsolódik  64 adag geci lenyelése menyasszonyi ruhában

What do you think?

4 Comments

Leave a Reply
  1. Szerintem jó kis jelenet.
    Megjegyzés Kincsőnek, ha szabad, hogy nem is igazán vélemény ez amit írtál, hanem egy gyors összegző hogy mi történt a jelenetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…