in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Tudjátok mit jelent a QUAP?

Jelenthet 4 uncia marihuanát is, de ez nem az az oldal, ahol ilyen rövidítéseket magyarázzunk. Ha a DAP és a Double Anal Penetration, s a TAP pedig a Triple, akkor könnyen kitalálhatjátok, hogy a Q, mint Quattro, négyes behatolást jelent. A hardcore anál világában azért nem olyan ismeretlen a fogalom, kérdés, hogy hányan vállalják be és tudják is megcsinálni ezt az akrobatikus mutatványt.

Nincs az a vékonyka férfi test, aki olyan extrém körülményekkel rendelkezzen, hogy bárhogyan is oda tudjon nyomorogni egy női fenékhez és még bele is hatoljon és ezt mind a négyen egyszerre tegyék meg, de az emberi kreativitás határtalan és egy fuck machine segítségét hívják az ilyen akciókhoz, azaz egy gépre szerelt dildó segít be és lesz a negyedik fasz.

Az Isteni Belle Claire volt az, akitől először láttam ilyen akrobatikus mutatványt annak idején, és még a világ egyik legnagyobb gape-jére képes Arwen Gold is próbálkozott ilyennel. Ők voltak az első fecskék, de azóta már sok tág picsájú nő bevállalta ezt :

És természetesen a barlangos fenekű Anna deVille is, aki a napokban publikálta ezt a remek jelenetét a címben említett akcióval. Aki vizuális típus, annak bemutatom videóban is az akciót:

Természetesen egy elég gay dologról van szó és csakis a szélsőség miatt csinálják meg, nem azért mintha ez bárkinek is élvezetet okozna. Figyeljétek meg pld. a hátsó térdelő srác feladatát, aki úgy dörzsöli be a farkát Anna fenekébe, hogy szerintem csakis farkak veszik körül azt, és a fentről guggoló srác heréin siklik végig. Brrrrr ….

Ehhez kapcsolódik  Új-zélandon így próbálják leszoktatni a tiniket a pornóról

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…