in , ,

Tudtátok, hogy létezik magyar bukkake parti is? Privát szex franciaóra kritikák.

Amikor magyar amatőr pornót látok, akkor kétfajta érzés fog el, az egyik, hogy fú basszus, azért lehet, hogy tudnánk mi ennél jobbat is nem? A másik meg az, hogy “kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk”, azaz a Tanú c. film ikonikus jelenet, azaz, hogy olyan amilyen egy ilyen szett, de legalább mi csináltuk.

Átvállaltam helyettetek a fáradtságos munkás egytől egyig megnéztem az összes jelenetet. A legjobbakat, vagy éppen a legrosszabbakat pedig most itt meg is mutatom!

Itt találjátok meg a Francia óra részeket egészen 2011-től mind máig.

A jelenetek érdekessége még, hogy egytől egyig egy klubban játszódnak, ami ugyancsak a tipikus magyar, de erről majd kitérek a jeleneteknél. A csajok olyan, amilyennek gondoljuk, de meglepő módon van közöttük egy-két egész jó is! Amin még jót lehet szórakozni, azok a faszik, ugyanis itt a faszik nem szégyenlik az arcukat és amíg más oldalakon mindenféle maszkban meg álarcokban jönnek, itt simán kínai farmerban és fater pulcsiban csatlakoznak a partiba.

Anya, lánya és barátnője a francia órán

Egyből egy ilyen durvasággal kezdünk, amit nem tudok se cáfolni, sem pedig megerősíteni, ahogy szokták mondani. Mármint azt, hogy tényleg anya lánya kapcsolat van-e itt a néni és a szőke csaj között. Azt elhiszem, hogy a fekete hajú a csaj barátnője. Totális kilencvenes évek feeling, Majkának tutira tetszene, a faszik pihegve várják a csajok bevonulását egy moziterem szerű helyiségben. Jön a kötelező (inkább gáz) táncolás, majd máris vágás és már szopnak is a csajok.

Naná, hogy a banda nagy része a lányhoz megy, én is odamennék. Kár, hogy nem engedi arcra, csak a melleire élvezhetnek. Van aki 32 másodperc után lövi le a csajt; szegény nem kicsit régóta tartogatta már …

Örömmel tölthet el mindenkit, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő is a bukkake parti része, ott van az első képen fekete pulcsiban és sokkal fiatalabban, szerintem övé a legkisebb farok. Amúgy bírom még a kukkoló faszit is, aki sok jelenetben feltűnik, de hátul

Hivatalos felvezető:

“Egy szopni szerető anyuci, Klaudia és szintén szeximádó lánya, Renáta voltak a szopógépei ennek a Franciaórának. Reni a barátnőjét is elhozta, így a kis torkos borzok anyai felügyelet alatt, hármasban cumizták a gecitől duzzadó faszokat… Ha szeretnél te részese lenni egy élő szexfilm forgatásnak, gyere el 2014. április 9-én este az Erotika Centrumba, ahol nyilvános gang-bang filmforgatást tartunk. Részletek Hírek rovatunkban! A videóért pedig kattints a Tutti tv-re!”

Fatima és Gyöngyi

“Biztosan emlékeztek még a Dob utca régi emeleti szexmozijára, ahol havonta egyszer Franciaórára gyűlt a spriccelésre kész nép. Ezen az estén Fatima és Gyöngyi facsarták szárazra a több tucat gecitől duzzadó faszt… Úgy nyelték a csajok a fehérjét, mint kacsa azt a bizonyos nokedlit 😀 Megnézheted a Tutti tv-n!”

Hát igen én sem tudnám ékesebb szavakkal kifejezni a jelenetet. Gyöngyi a vörös csaj, és Fatima a másik. Azért választottam ezt a jelenetet, mert a szőke csaj kap gecit tényleg rendesen. Szegény vörösnek alig, de a szőkének robbannak ki a gecigránátok, a plöttyedt és kicsike farkakból. Ki is vágtam egy részt, nézzétek csak ahogy friendly fire-t kap a másik faszi combja is akkorát élvez valaki 🙂

Ehhez kapcsolódik  "Egy anya vagyok aki imádja a gecit"

Friendly fire:

Sok olyan jelenet van, amiben csak mellre engedik a csajok, vagy ami még inkább kicsit kiábrándító, hogy csak simán kiverik és kész, a gecik rá sem kerülnek a testükre. Pedig ilyen videó közbeni hirdetésekkel tüzelik a népet:

Dugi nyali szopika

Ez a remek cím is egy érdekes jelenetet takar. A csajok között ugyanis ott szerepel az a tanárnő is, aki ezer éve robbantott botrányt, hogy pornózni kezdett (lehet hogy kicsit rosszul emlékszem a sztorira, de a nőt felismerem, ha olvassátok Tuttifruttisok javítsatok ki!), szóval ő is érdekes benne, de van egy idős bácsi is aki visszajáró vendég. Ne feledjétek, kicsit savanyú, de a miénk !! A képek között található egy helyesírási hibás is, Pavlov uraság tutira megtalálja 🙂

A Franciaóra immár fogalom a Tutti Frutti Party történelmében. Nem kell hozzá más, csak szopni imádó csajok és szopatni vágyó pasik, a többi jön magától. Ezen a Franciaórán három minden jóra kapható ribi: Dugi, Nyali és Szopika – azaz Moncsi, Dominika és a Privát egyik új felfedezettje, Rozi állt színpadra, hogy a klubban éppen akkor fellelhető összes faszt magukra facsarják. Ehhez szorgos szopásra volt szükség legfőképpen, de Dominikát végül a baszós hangulat is elkapta, és pár faszt pinába is beengedett…

Nagyon nagy kár, hogy nem folytatódik a sorozat, illetve ha jól értelmezem akkor igen, csak most már baszni is meg lehet a csajokat. A bukkake egy olyan kategória amit sajnos a világon sem sokan művelnek, pedig lenne rá kereslet, a Premiumbukkake oldal minőségi egyedül a témában, sajnos a GGG is már inkább haldoklik és már nem virul a régi fényében. El tudnám képzelni ezt az egészet 2020-as minőségben, profi kamerákkal és profi világítással, szerintem még akár közülünk is elmennénk egy páran ha egy jó csajra kéne üríteni a tárat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…