A legnagyobb, és egyben a legnépszerűbb anál oldal Amerikában a Tushy.com. Itt is 5 naponta van update, és mivel a január 31 napos volt, épp hogy belefért nekik a 7 jelenet. Most megnézzük mindet !

Riley Steele, Natalia Starr

The perfect wife a jelenet címe és tényleg tökéletes feleséggel találkozunk benne, aki engedi, hogy a férje mással is kúrjon. Vendégségbe érkeznek ugyanis a barátnőjékhez Mick Blue-val, aki a férjet alakítja. Reggeli mellé kapnak egy anal plugon ajcsiba amit ki is kell ám próbálni Rileyban. Nem egy világbajnok jelenet, de Micky azért jól megdugja őket, alulról hátulról és szemből is. Riley nekem jobban tetszik, ahogy visszaugrik a kis feneke egyből nagyon szexi.

Teljes jelenet a Daftsex.com-on.

Alyssa Reece

Az Újvidékről származó szerb csajszi eléggé befutott már az USAban, jó sok jelenete van. A szett ott játszódik, ahol egy csomó Vixen jelenet szokott, a panorámás villában. Alyssa már elhidegült a férjétől ezért jót masztizik mikor nincs otthon, és hát pont ekkor érkezik a jóképű jóga oktatója, akit azonnal kezelésbe vesz. A jóképű nagyfaszú gyerek az, meg kell hagyni, hogy van mit a tejbe aprítania farok terén és nem rossz jeleneteket szokott hozni, csak az a tejfölös szépfiús képe ne lenne. Kemény három nyelvcsapásnyit izgatja a csajt, majd egyből megy fenékbe. Nem is nagyon tetszik Alyssanak a dolog, kakis meglepi is van, és sok vágás. Nem vagyok a síkosító mellett, de ide el kellett volna egy löket.

Nem is megy be csak a harmada kb. és végig megjátszott a csaj reakciója. A srác még nem nagyon van otthon az análban, ki-ki veszegeti a farkát, ami az egyik legrosszabb érzés a csajoknak, mutatja is a fájdalom a csaj arcán ezt. Talán mikor alulról bassza élvez egy kicsit.

Teljes jelenet a Daftsex.com-on.

Gina Valentina

A kis brazil tini már közel 600 filmet csinált, és az anál sem idegen tőle. Nekem kicsit talán túl brazilos a segge, de a szőrös punciját azt nagyon bírom. Egy srácot csábít el ő is, aki egyből nekiesik annak a jó kis húsos puncijának. Végre egy kis segglyuk nyalás is van. Nem is értem miért hagyják ki egy anál témájú oldalnál ezt a hatamas ziccert, vagy csak nekem tartozik hozzá az análhoz a fenéklyuk-nyalás? Pici punciszex után átteszik seggbe a nagy és hosszú farkat. Két kamerával veszik fel a jelenetet, amit utána összevágnak. A közeli kamera felvételei sokszor talán túl közeliek is, betölti a képernyőt egy farok, és a gyors mozgások miatt ez elég zavaró. Alulról azért rendesen megkapja a csajszi, feltámasztja a talpacskáit a faszi combjára és úgy dugják. A jelenet összességében klassz, a zoom gombot/csúszkát kellett volna kicsit kevesebbet használni azon a szegény HD kamerán.

Stephanie Moon

Az orosz 23 éves Stephanie-nak is elég jelentős múltja van már nálunk a Legalnál, és ott azért kipróbázott mindent amit ki lehet anál terén is. Most ő is finomítva nyomja és európaiként ő is szerepel a Tushy.com-on. Úgy látszik a rendezőnő Julia Grandi nem tud elszakadni az anal plug seggben – rajtakapnak masztizáson vonaltól, mert most is pont ez történik. A billiárd szobában kezdünk aztán innen megyünk az egyik bazinagy hálóba. Legalább már egy kis síkosító van a farkán a srácnak, adja neki úgy, hogy a csaj a hátán fekszik. Tudom, hogy mindíg a farkakkal van a gondom, de ennek a faszinak is olyan szinten felfelé görbül, hogy lassan odaér a vége a hasához, mint egy perec, komolyan mondom. Stephanie azért ügyes és tanult egy pici gape-ezést a Legalnál, szóval azt is láthatunk, de ne gondoljunk nagyra, épphogy gape-ezget egyet nekünk a drága. AZért ha hardcore-abban akartok a csajtól akkor ajánlanám ezt. Itt olyan DPt kap a csaj, hogy nem ül a seggére egy napig az tuti.

Ehhez kapcsolódik  Ha egyszer engeded seggbe, onnantól nem lesz más jeleneted. Elsa Jean visszatért a Tushy-hoz.