in , , ,

TushyRaw – Gabbie Carter

Nem mondhatjátok, hogy keveset írunk a csöcskirálynő Gabbie Carterről, igyekszem nyomon követni minden jelenetét a legszebb mellű pornósnak. MInt a mannát úgy vártuk a következő anál jelenetét a drágának, mert ilyen téren nem vagyunk elkényeztetve vele kapcsolatban. Itt a TushyRaw-n tavaly nyáron volt egy ilyen jelenete, ami a legjobb análozása volt, nézzük ez a mostani milyen lett.

Ismeritek a TushyRaw-t a Tushy kistesója, ami a nagytesóval ellentéteben általában egy szobában játszódik minimál világítással és egy 1/1 jelenetet mesél el, persze mindíg anál a témakör.

Itt nézhető a teljes jelenet.

Most kedden volt 20 éves a mi kis kedvencünk, és ez egy klassz kis szülcsi-napcsis ajándék neki. Egy hotelszobában vagyunk Gabi meg egy zöld szexi szettben pózol nekünk. Nekem kicsit sok a ruha rajta, remélem lekerül minden a jelenet végére. Egy anal plug van a fenéklyukában és érkezik hozzá a nagyfarkú, de görbületes srác akit szegénynek még fel is kell szopnia, hát nem áll fel neki egy ilyen látványra ??

Kicsit dugja hátulról, de végig azt néztem, hogy ki ne ugorjon a félmerev farok. Igazán akkor lesz brutál a látvány, amikor nekünk szemből ülve csüccsen bele a kis Gabi a faszba. Itt végre eltalálják az iramot mindketten. A mega csöcsök ott pihennek és ringatóznak a testén a csajnak és mellette meg dolgozza a fenéklyukát egy farok. A szemei is felakadnak, szóval az én nadrágom is egyre szűkebb lesz. Jó sokáig csinálják így ráadásul Gabi felemeli a lábait és hátradőlve fogja a saját talpait közben.

Aztán egy kis doggy, (ki ne ugorjon úristen onnan, rossz nézni) majd kis mellnyalás és fasz szopás és jöhet az utolsó póz. De gyorsan eltelt az idő … Kicsit kúrja így is, majd naná, hogy a csöcsökre megy a sperma.

Ehhez kapcsolódik  Gabbie Carter a Jules Jordannél

Ki voltunk már éhezve erre, és isteni a csaj, de nekem a jelenet azért kicsit hagy kívánnivalót maga után, a már említett hiányosságok miatt. Gabi még mindíg a legszebb mellű nő (nekem) a világon, kikészít a hatalmas bimbó udvara és a mega csöcsei. Anál jelenetnek azért láttunk már ennél sokkal jobbakat is.

Ha tetszett a jelenet nézd meg a hivatalos képsorozatot is róla.

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…