in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Újabb különleges pózok várnak rátok és a csajotokra!

A volt tornász csaj Lara Frost előző jelenetében is már olyan pózokat alkotott, amilyet veszélyes otthon kipróbálni, most pedig még rátettek a partnerével egy lapáttal. Ha van emeletes ágyatok (nekünk pont ilyen IKEA-s van mint a jelenetben), akkor hajrá! A sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállalok.

Egyébként még a sztori is izgató, komolyan mondom. Egy katona lány és a barátja próbálnak enyelegni egy kicsit, de bejön az őrmester, lekötözi a srácot és jól megbassza a csajszit. Szegény srácnak nem sok jut ebből a bombanőből, csak egy pillanatnyi pinanyalogatás.

Aztán jön a kis faszi, aki már az előző jelenetben is akrobatikázott a csajjal! Kicsit szopatja, majd a csaj bepucsít neki úgy, hogy a lábai fenn vannak az emeletes ágy létráján. Milyen kibaszottul rohadtul rettenetesen izgató póz már ez !!!! Kész vagyok tőle. Aztán a srác is ugyanezt csinálja és a csaj meg benyal neki.

Sajnos egy dildó is bekerül a képbe, a fene sem tudja miért …. Aztán jön egy szopatós póz, ami nagyon állat és még meg is valósítható igazán, csak eszközök kellenek hozzá. Kicsit kúrnak még fent az ágyon is, a beleülős anált, ami nekem már eleve egy mutatvány, még soha az életben nem sikerült megvalósítanom, de nem adom fel ! Itt szopatja még a csajt a gyagyás faszi fekvőtámasz pózban is, lehet tesztelni otthon, ha épp a csajod nem kap röhögő görcsöt közben !!

Ha kedvet kaptatok, megnézhetitek a jelenetet teljesben itt.

Ehhez kapcsolódik  Az egyik kedvenc csöcsös modellem: Goldie Baby

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…