in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg

Újabb magyar pornósra lehetünk büszkék

Nna nem pont úgy mint a már sokat emlegetett Tiffany Tatumra pld., hanem egy egészen kicsit másképpen. Nem tudom ismeritek e Vicky Love-ot, aki már elég régóta tolja az ipart; 2015-óta jelennek meg jelenetei. Most a napokban viszont egy olyan témakört vállalt be, amit kevesen magyarok tettek meg még eddig.

Ez pedig a bukkake téma, egészen pontosan a Premiumbukkake oldal, ahol bevállalt egy jelenetet. Szerepelt ő már itt nemrégen idén szeptemberben, de most négyszerezte a dolgot, azért mert akkor kb. 20adag spermát kapott az arcára, most pedig 100 feletti mennyiséget és ez mind a szájába ment. Bizony, aki nem ismerné a premium bukkake oldalon ilyenek a lányok, ez már egyébként nem is pontosan bukakke, mert az általában arcra kerül, van ennek is egy kifejezése: gokkun.

Három napja jelenet meg a cucc, és az egészet két HD kamerával rögzítik, plusz van egy behind the scenes videó is. Nem sok időm volt keresni a videót, de nagy hirtelen még nem találtam meg, ha valaki tud linkelni azt megköszönném.

Ehhez kapcsolódik  Nézzük meg az új Premiumbukkake jeleneteket ! Videókkal !

What do you think?

12 Comments

Leave a Reply
  1. 104 adag 👍👍👍
    Lettem volna szívesen statiszta
    Vicky ébresszen minden reggel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…