in , , ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg KakiKaki

Van ennél a nőnél perverzebb? Anna deVille a 25- születésnapjára 25 adag pisit iszik meg.

Nem hiszem, hogy lenne. Nálam ő viszi a prímet simán extremitás terén. Jó, biztosan tudtok mutatni scat modelleket, meg meghánytatott csajokat a Facial Abuse-on, de Anna az egyedüli, aki ezt az egészet kibaszottul élvezi is. Legújabb agymenésében a 25- születésnapját ünnepelte meg 13 faszival, amiben az első részben 25 adag pisit, a másodikban meg 25 adag gecit evett és ivott meg, de azért közötte sem Netflixes dokumentum filmet néztek, hanem mondjuk alaposan péppé baszták a világ egyik legnagyobb fenéklyukával rendelkező nőt.

A torta felvágás után máris elővesznek egy baszott nagy poharat, ami lehet vagy 2 literes és hát tudjátok mi lesz? Ebbe megy a cucc, amit Anna kitörő lelkesedéssel fogad :

Aztán kicsit kortyolgat belőle, majd a többit a fejére önti. Ha akartok meglepődést a csajotok arcán, akkor mutassátok meg ezt a jelenetet neki 🙂

Gyorsan szájba is basszák a drágát szépen sorban mindenki, aki csak odafér, de hát mégis csak 13 faszról beszélünk. Mondjuk azért vannak vendégek is, végül kiderül, akik tényleg csak nézőnek jöttek. Én is megnéznék egy ilyet élőben az tuti !

Ahogy baszik Anna az valami egészen hihetetlen, úgy ül bele a faszokba seggel és tövig, mint senki más, és a legvastagabb faszok is beférnek neki simán a seggébe duplázva is. Mind e mellett még a drága olyan szinten hajlékony, hogy nem csak egy anal-full-nelsonra képes, hanem mindezt úgy csinálja meg, hogy a feje mögé teszi a lábait összekulcsolva. ELKÉPESZTŐ!

Mondjuk azért lehet, hogy kicsit frusztráló is lehet, hogy míg más csajnak bevágod tövig fenékbe, akkor ő felsikolt és kicsit fáj is neki Anna szerintem már egy faszt meg sem érez. Isteni keményen basszák seggbe a drágát, ahogy csak odaférnek duplázva és persze fejjel lefelé bele lehet pisizni a szájába is a drágának baszás közben is.

Ehhez kapcsolódik  Megaspricc #8

És akkor itt a végső jelenet, amit inkább nézzetek meg videóban.

BRUTÁLIS A CSAJ !!

A folytatása következik, de azt már majd a Legalblogon olvashatjátok el.

What do you think?

-63 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…