in , , , ,

Venera Maxima azt szereti, ha a faszija előtt basszák meg a négerek

A szabadságom alatti legjobb Legal jelenet ez volt, már alig vártam, hogy hazaérhessek és letorrentezhessem a gépre. Venera Maxima (régebbi nevén Polina Maxim). Venera az egyik legjobb csaj most a pornóban, mindent, de kurvára mindent bevállal a kis orosz bombacsaj. Nemrégen járt a PremiumBukkake-nál, amit sajna még mindíg nem találok igazi jó minőségben meg sehol (ha bárki tud linket írja meg), és eléggé szép jeleneteket vállal a szóban forgó cseh stúdiónál is.

Itt egy klassz kis jelenetet forgatott Cuckold stílusban, amit általában nem bírok, de itt kurvára jól jön ki az egész. Tudjátok mi az? Amikor a faszija láttára kúrják meg a csajt. Tud izgató lenni a dolog, ha éppen nem egy ratyi a cuckold és mindenképpen részt akar venni a jelenetben, vagy a csaj túl lelkes és sokszor odanyomja a fejét a tagnak, ahová már nem kéne. Itt szerencsére ilyen nincs, a “férj” végig csak félmosollyal ül a jelenetben, természetesen nem az igazi párja a bomba pornós csajnak, csak egy színész tag.

Itt a teljes jelenet nézhető

Szépen felöltözik a feleség, majd behívja a házba a négy fekát, mert annyira szereti a négereket, ha megbasszák! Egy legalos kommandó érkezik, Dylan Brown vezetésével, de ott a kukás sapkás feka tag is köztük, meg a magyar is, akinek nem jut eszembe a neve. Kicsit incselkedik velük a drága, majd szopni kezdi őket.

A magas sarkújában mindegyiküknél magasabb, de nem sokat kell állnia, inkább térdel. Szépen sorba kúrják a csajszit a srácok, miközben ő szemkontaktol a “párjával” és szövegel neki; ő meg becsületesen tűri a dolgot. De inkább koncentráljunk a dugásra, tökéletesen szép feszes DPt kap Venera, mindenki kipróbálhatja a fenéklyukát a mázlista srácok közül. Lekerül róla a cipőcske is így a harisnyás talpacskáiban is gyönyörködhetünk, miközben ő beszól a faszinak, hogy “Nézd ,mennyire imádom a vastag fekete faszokat a picsámban!”

Ehhez kapcsolódik  Venom Evil gruppen

Dupla anált is kap, de az eléggé erőltetett dolog, inkább a DPt kéne adni neki, jó mélyre és vadállat módon keményen. Aztán lekerül róla a harisnya is végre és teljesen totálisan izzadt és meztelen lesz ez a tökély nő! Basszák sorban a kis picsáját, miközben ő nyöszörög. A falnál állva, majd a földön is megbasszák a picsáját a drágának, ezek a legjobb részek, ő próbál a kamerába nézni, miközben a vastag faszok ki be járnak benne. A gecit is olyan élvezettel és alázattal fogadja, hogy öröm nézni. Aztán persze odamegy a faszijához és megmutatja a gecis arcát, a négerek meg lelépnek, de elviszik a kinyitott üveg bort is.

Venera nekem most a legjobb Európai csaj Tiffany Tatum mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…