in ,

Veronica Avluv nagyon elengedte magát, nézzétek milyen lett!

A 48 éves Avluv viszonylag elég idősen eszmélt arra, hogy pornós akar lenni – 38 évesen kezdte el a szakmát. Voltak olyan időszakai, amikor ő volt a középpontban és én mostanában is követtem, nem igazán értettem hogy miért mellőzték szegényt. Idén kijött a saját oldalán egy videó. A weblap egyébként eléggé gáz, azért nem így kéne 2021-ben kinéznie egy világhírű pornós weblapjának.

Nem is azzal van a baj, hogy valaki “visszavonul” és már nem forgat pornó stúdióknak, most ezt a világot éljük, hogy a pornósok megpróbálnak saját maguk is a saját amatőr videóikkal és képeikkel is pénzt keresni (lásd Onlyfans és társai.) Ezt tette Aletta Ocean is, és kisértetiesen hasonló a helyzet Vera néninél is. Az egykor bombázó formában lévő Vera mostanra egy tohonya picsa lett. Sajnos ez az igazság, ha megnézitek az alábbi videót, akkor ti is látni fogjátok, hogy igazam van.

Nem mondom, hogy tökélyre formázott teste volt a csajnak, de azért eléggé vállalható volt, és ami nem volt neki tökéletes, azt pótolta azzal, hogy valami egészen elképesztően szenvedélyesen és természetesen tudott baszni.

A mostani videójában minden szempontból rossz irányba változott, egy jó nagy hájas picsát növesztett. Szerintem felszedett vagy 20 kilót a csaj. Nagy nagy kár érte …

Inkább emlékezzünk azokra a jeleneteire, amik ennél sokkal sokkal sokkal jobbak voltak.

Ehhez kapcsolódik  Hookup Hotshot: Internet queens

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…