in , , ,

Assholefever: Veronica Leal

Ha híres embereket kellene mondani Kolumbiából, biztosan mindenkinek Pablo Escobar jutna eszébe és a kokain csempészet. De itt van nekünk Sofia Vergara is, aki valami teljes mértékben nem normálisan gyönyörű nő, vagy ha sportban gondolkozunk is van egy James Rodriguez, vagy egy Falcao és persze Valderama az össztéveszthetetlen fizimiskájával. De a Ranker listájáról sajnos kimaradt a számomra legédesebb export cikkük: Veronia Leal. Azok a dél amerikai csajok, közül, akik európában forgatnak, is kiemelkedőt tud nyújtani a csaj, majd meglátjátok a jelenetből!

Sajnos a partnere a jelenetben David Perry, akit nagyon nem bírok és vagyunk ezzel még így egy páran. Közel 2000 jelenetet forgatott már, de engem nem nagyon tud megfogni. Mondjuk ez nem is az ő feladata lesz, hanem inkább a csajé, aki viszont profi lesz. 21sextury-s a jelenet, a címe pedig : Stay for anal. Itt már letette Veránk a névjegyét, jó pár kurva jó jelenete van.

Szóval David várja a futásból megérkező és tusolás utáni felfrissült Verát a fullos otthonukban. Egyből szopnia is kell szegénynek, a vékonyka brét, barátnőm Kincső is így látja David farkát, meg is írta tegnap az Alettás cikkben. Szóval ezt be mélytorkozni nem is igazán lehet, mert elfér a csaj szájában is. De hát mindenben nem lehet penge a francia pornós, mondjuk a szerszám az eléggé számottevő lenne, de hát udvariasan tekintsünk el most ettől.

Vera is unja a béna szopást és inkább bepucsít neki, majd egy pózt váltva inkább beleül, mert nem igazán találják meg a közös tempót. Aztán amikor ő megtalálja magának, akkor az atom, szépen tövig baszatja magát. Lehet én várom el a csajtól és a jeleneteitől a top minőséget és csalódok az ilyen jeleneteiben, de nekem ezekhez képest itt el sem élvez, és kőkeményen sincs megkúrva, pedig elképesztő mennyire bírja a csaj a dugást. Illetve bírná, ha rendesen alá lenne vágva.

Ehhez kapcsolódik  Trueanal - Leah Winters

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…