in , ,

Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom!

Vixen – Apolonia Lapiedra, Little Caprice, Emily Willis

Minden valamit magára adó stúdió készített valami nagy dobást most karácsonyra, így tett a Vixen is, ami összehozott három olyan csajt, hogy csak győzzük csorgatni a nyálunkat. Apolonia a spanyol szépség, Little Caprice, akiről már írtam itt a Vixennel kapcsolatban, és Emily Willis, akinek fasza kis éve volt összességében és egyébként ő is egy atomjó csaj. A partnerük az a srác lesz aki szerintem haza sem jön a forgatás helyszínéről és szinte mindíg ugyanazt a szerepet játssza el.

Nézzük a csajokat, ahogy felvonulnak nekünk, szokás szerinte ez kurva jól meg van csinálva. A lassított felvételes bemutatkozás után a sztorira inkább nem is térnék ki, három lány simizi egymást, majd meztelenre vetkőznek és jön a srác hozzájuk. Emily alig akarja engedni a másik két csajnak, hogy szopjanak, úgy rákattan a méretes farokra. Majd Caprice fogadja magába egy Oooohh fffuuck kiáltással, miközben a másik két csaj nyalja egymást. A háttérben persze még véltelenül sem egy kibaszott szép tengeri naplemente van ám. Jja de, mégis az!

Majd a spanyol drága pucsít be neki, Emily pedig folytatja a nyalakodást. Majd miután ő is megkapta doggy-ban jön a kötelező lovaglásos rész is és itt már a két csaj nem vonja el a figyelmet a szexről, hanem a szexelő harmadikkal foglalkozik végre. Közben ránk esteledik, szóval a szúnyogcsípések miatt be is mennek a tökéletesen megvilágított hálószobába. Itt szerintem már megint kicsit sokáig szopják a srácot, majd itt szinte csak egy pózban lovagolnak a csajok szépen sorban. Legjobban Apolonia-t szeretem nézni, elképesztő, milyen szép ez a spanyol punci.

Kicsit olyan biztonsági játéknak érzem a jelenetet, azért három ilyen atom csajjal több mindent is ki lehetett volna hozni belőle, de így is rengetegen megveszik, akik rajongói valamelyik csajszinak és azért csalódni nem fognak. Én egy picit igen.

Ehhez kapcsolódik  Az újságírónő, aki pornós lett

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…