in , ,

Vixen jelenetek az év végéről (Eliza Ibarra – Naomi Swann, Apolonia Lapiedra – Agatha Vega)

Most, hogy megint egy trágyadék skóciai időjárásnak megfelelő uralkodik télen kinn, talán érdekes lesz megnézni olyan jeleneteket, amikben brutálisan jó csajok szép tengerpartokon kúrnak tűző nyári melegben. De ha nem is ez, a felsorolt nevek közül azért szerintem mindenkinek van olyan, aki bejön.

Apolonia + Agatha

Apolonia Spanyolország legszebbje, bár sokan a nagycsöcsű Bridgette B-t tartják annak, imádtam amikor még Torbénél bohóckodott is, de most, hogy már az A kategóriában tolja is bírom. Tudjátok a Vixennél nincs anál, ellenben vannak szép faszik (női szemmel gondolom azok lehetnek) és szép csajok, meg a már említett szép helyszínek. A csajokkal a Pitbull imitátor fejű tag bánik el, mégpedig vendégként meghívva az ismeretlen csajt a tengerparti villába éppen bassza a spanyol szépséget, amit meglátva a másik csaj is becsatlakozik. Szép testek szépre barnulva szép puncival.

Nem sok pózt mutatnak be és még arra is figyelnek, hogy nehogy pinából legyen szopva a fasz, azért ez már nem egy tiltott dolog 2020-2021-ben nem ? De ha szép puncikat, puha talpakat és csodás szépre barnult lányokat akarunk látni, akkor azt megkapjuk a jelenettől. Többet sajnos nem.

Eliza + Naomi

Fúúú, két milyen csaj együtt ! A lábfétis imádó Naomi és a tavalyi év kedvence nálam Eliza. Ez csak jó lehet, nagyon remélem !!! Ketten mennek itt is egy faszira, Eliza játssza a visszafogott csajt Naomi pedig a ribancot. Aztán egy kis enyelgés után mégiscsak mindketten szopják a faszt és nem átvitt értelemben. Ha már hasonlattal éltünk az előbb a férfival kapcsolatban, akkor most is tegyük ezt. Nekem az idősödő Hooligans énekese, Csipa ugrik be a róla, de persze tudjuk azt hogy a tag nem más mint Michael Stefano tapasztalt vén róka 1300 jelenettel a háta mögött.

Ehhez kapcsolódik  Pornó lexikon: Cuckold

Nem vetélkedik a két csaj szépen megosztják egymás között a faszát Csipának, aki reméljük, hogy nem énekli el, hogy “engem is elkapott ez a szörnyű járvány …” Hanem inkább beveri nekik a lompost, pontosabban először Naomiba. Lovagol egy egész jót a csaj, de én azt várom, hogy a fekete csaj bandzsítson be. Meg is teszi a drága, és én ettől kivagyok. Olyan keményen lovagol a faszban ahogy csak lehet és még lovagolna még keményebben, de a fizika törvényei nem engedik. Aztán úgy szopatja, hogy a talpacskái végig a feje mellett vannak és mutatja nekünk/nekem 🙂

Imádom ezt a csajt. Nem találok benne kivetnivalót és hibát sem, tökély mindene. Inkább amúgy őt bassza Csipa is, de Naomi sem tétlenkedik, szopja szépen a pinás faszt és szerintem szopná ő a seggest is, ha más lenne a forgatás témája. Aztán egymás fülé guggolnak a drágák és így adhatja nekik a mázlistája. Felváltva hol egyik, hol másik pinába rakja bele. A végén mégis Naomi pinácskájába jut a geci, de aztán persze smárolnak is egyet közösen a nedves szájukkal.

Eliza összes idei jelenetét meg fogjuk nézni, ő lesz az idei kis favoritom !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…