in , , ,

Nem rossz ...Nem rossz ...

VogoV – Chanel Grey, Naomi Swann

A remek Eliza Ibarra jelenet után figyeltem fel Marcus saját oldalára a VogoV-re és azóta követem a jeleneteit. Nézzünk most meg két legújabbat tőle és meglátjuk, hogy egyszeri dolog volt-e az Elizás csoda, vagy végig tudják hozni a jó színvonalat?

Naomi Swann

Kezdjük is Naomi Swann-al, aki csinált idén már análozást a Tushy-nál is pld. Nincs sok szarakodsá, pici pózolás, érkezik Marcus, benyal, szopat és már is berakja seggbe. Kis szemből kúrás után jön a specialitása, ami kurva jól mutat a kamerának is; ez az amikor szemből látjuk a csajt ő meg alulról bassza a fenéklyukát. Spriccel Naomi is szépen mikor kikerül a fenekéből a bré. A magas sarkú bezzeg marad, balasetveszélyes – le kéne azt venni ! 🙂

De csak nem veszik le … bassza jó vadul hátulról is az orosz srác és kurva jól csinálja, felpörgeti a csajt, majd négy ujjal piff bele a pinába és keményen csapatja a spriccelést, amíg nem tocsog a csajszi melle is. Aztán vissza egyből a faszt és újra baszás. Aztán az utolsó pár percre csak megörülhetek mert mezítlábas lesz Naomi végre. A bárszéken bassza meg ugyanúgy mint Elizát, és közben elélvez vagy ötször újra a csaj. Fenéklyukat is láthatunk péppé aprítva és leamortizálva, mert a geci is oda kerül, amit a földre fingik a csajszi. Adott, hogy fel kell vele nyalatni nem ? Meg is teszi. Brutál jó ! Fill my ass please a jelenet címe és meg is töltötte rendesen Marcus a végén.

Chanel Grey

Chanel Grey a következő áldozat, aki cuki és még csak 19 éves. Három perc után már nyúlik is a nyál a faszról, 5 perc után meg már ordít a feszüléstől, amit a fenéklyukában érez. Szeretem az in medias res kezdést, erre még emlékszem irodalom óráról. Most kicsit változik a script, mert a bárszéken kezdünk. Atom keményen bassza a csajt Marcus szokás szerint, a festék is elkenődik a szeme körül ahogy kell, és spriccel a punci is. Lekerül a cipőcske, de nagyon duci kis lába van a csajnak; nem nagyon szeretem az ilyet.

Ehhez kapcsolódik  Napikép 200106

Isteni szép pink húsos a puncija, hogy bírja ki Marcus, hogy nem tolja oda is át a faszát? Dugnak állva egyet, majd jön az alulról felfelé póz, a specialitás. Jó sokáig bassza így a mázlistája, de a csajnak nem annyira tetszik, el sem élvez szerintem ebben a pózban. Kinek mi az izgató, szerintem a feneke miatt nem érte el ebben a pózban a G pontját a szőkének, a többi csajnál pedig bejött…

Aztán mikor csak odatartja a picsáját egyből megy a spriccelés. Majd hátulról is elélvez még egy párat és a fenekébe kapja a gecit. Nem rossz csaj, de nekem Naomi jobban bejött, kicsit olyan prosztó feje van, főleg a végére, ahogy kikészül totálisan.

What do you think?

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…