in , , ,

Nem rossz ...Nem rossz ...

Vogov: Harmony Wonder

Imádom Marcus Dupree saját projektjét, a Vogov oldalt. A kis spanyolos punci szerepeltmost nemrég nála egy szokásos intenzív anál jelenetben. A 20 éves tini csak 43 kg, szóval lehet felkapni és úgy baszni is, amit nagyon imádok.

Meg is teszi ezt nekünk Marcus, egy nagyon kis bemelegítés után. Itt nem kell egy liter síkosító, máris fogadja be a brét a kiscsaj. Próbálgatják a pózokat, de nem is a faszit, hanem a csajszit meríti ki a váltogatás így inkább csak pucsítani szeretne neki. Nagyon szép a fenéklyuka és a punciajkait is nagyon imádom, olyan pont amilyennek lennie kell egy puncinak.

Nem tudom hogy a fenébe világítják meg ilyen kurva jól az egész jelenetet, vagy milyen atomjó kamerával vehetik ugyan fel, de az egyik legjobban fényképezett jelenetek nekem ezek, a lényeg brutálisan tűéles a háttér pedig homályos. Nem értek a kamerákhoz nagyon, de gondolom hogy valami milliós cucc lehet.

Kúrja szép intenzíven Marcus, és próbálkozna közben a specialitásával, a 3-4 ujjas squirt-tel is, de Harmony nem nagyon vevő erre. Úgy látszik azért vannak csajok akiknél ez nem jön be. Aztán innentől szinte végig nincs megállás, megmutatnám ezt a videót a négernek ebben a jelenetben; haver elleshetnél egy pár trükköt innen mielőtt pornósnak hívatod magad, a nagy farok kurvára nem minden. Anal full nelsonban is csinálják és a kamerás is kész lehet, mert bele akar menni, belemásznia csaj fenéklyukába, annyira tolja bele. Nem is csoda, mert isteni van neki! Mondjuk végig megjátsza magát, kicsit talán túl sok a Yess Yeeeesss a beszédében. De ki bánja, ha ilyen szépséges tágulásoknak lehetünk szemtanúi?

Csak összejön a squirt is neki, és már kezd kikészülni, mikor végre pózt válthatnak. Marcus teljesen kivan, nem tudja már miben gyönyörködjön, a széthúzott fenéklyukban, a hegyke kis mellbimbókban, vagy a csodás talpaiban a csajnak. Egy emberes adagot élvez a picsájába, ami persze nem marad ott. Csak így tovább ebben az évben is Vogov és Marcus Dupree, jobbnál jobb csajokat várunk ! Itt legalább alapos baszást kapnak, kezdetnek jöhetne máris Maitland Ward …

Ehhez kapcsolódik  VogoV - Kira Noir

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…