in , , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki

Woodman és a haverok újabb magyar csajt castingoltak

A rettentő hülye nevű Lylyta Young az áldozat, akinek volt már beavató videója és most meg itt a WakeUpAndFuck, amiben ő sem menekülhet a ronda és szőrös jetitől. Lesz itt minden, ami egy rendes Woodman filmben van; ellenszenves faszik, férfi testszőrök, kakis kitágult fenéklyukak, bután vigyorgó buta magyar tini és persze zuhanyzóban szájba pisilés.

Itt megnézhetitek a jelenetet teljesben

Szóval reggel van és a Pierre lopakodik a kis kamerájával az előzőleg kisminkelt csajszihoz, hogy felébressze őt. Máris megláthatjuk az egyik rohadtul bosszantó részt, mégpedig a csajszi szemöldökét !!! Mi a fasznak kell ezt csinálni vele ? Engem rohadtul idegesít. Kicsit szopja a minifaszt, majd bejönnek a bekészített begerjedt haverok és máris mehet a buláj! Az elejét át is skippelhetjük bátran, amikor Woodman kúrja a csajt a mini fütyikéjével. Szóval eléggé őszinte a csaj öröme, amikor megjönnek a többiek és végre nem kell megjátszania magát.

Ne legyenek kétségeink, hogy anál is lesz itt kérem szépen, ott is van az valahol a szőrös heregolyók és férfi ánuszok tengerében, a kép a kép a kép a képben videós techinkával kiválóan láthatjuk ezeket. Mire rendeződik a dolog és végre egy szép Gape-et is látunk a csajtól jó sok idő eltelik. DP-t kap, majd alulról basszák a tini csajszit. Én szeretem a rojtos puncikat, de szegénynek nem valami szép ott lent, épp a kettő között lamentál a nunija. És akkor el is jön az első kakis pillanat, majd szegény csajnak a kakis faszt is le kell ám szopnia.

Az azért sok mindent elmond egy jelenetről, amikor azok a legjobb pillanatok, amikor épp póz váltás közben van a csaj és mosolyog, vagy épp kinéz a kamera mögött Woodman-re. Adagolják még egy ideig a fenekét, majd a szájába kap egy-egy adag gecit is. Utána szegény menne ki zuhanyozni, de az álnok perverz férfiak utána lopóznak és még ott sem hagyják békén – a szájába pisiznek. Aztán Woodman one man show-ja következik, amikor egyedül marad a csajjal, de ez aztán tényleg inkább szánalom kategória.

Ehhez kapcsolódik  Ophelia Dust a magyar csaj, aki Pierre-nek nem hagyta magát, Rocco-nak igen.

Kíváncsi leszek mit hoznak ki a csajból majd profi sminkkel és ruhákkal. Az látható, hogy eléggé bevállalós szegényke, szóval minden mehet bele, mint a Gyrososnál mikor kérdezik.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Loading…