in

Woodman leszólta a magyar internetezőket

Ha egy pornó blogot csinál az ember, akkor egyértelmű dolog, hogy kap olyan email-eket, amiben a jogvédett tartalmakat szedetik le a hűséges irodák, akiket ezzel bíznak meg. Gondoltam jófej leszek és az egyik cikkünket, ami magasan a legolvasottabb volt a blogon, “Magyar csajok Woodmannél” az egyik felhívására, melyben örökélet börtönnel és lefejezéssel fenyegetőzött – letöröltem.

Gondoltam, megírom, hogy ez eléggé jó reklám volt azért neki, erre válaszolta, hogy nem igazán, mert itt a magyarok úgyis mindent jobban szeretnek ingyen és ebből neki aztán haszna soha az életben nem lenne.

A Woodman Casting mind a mai napig bannolva van egész Magyarország területéről, aki meg szeretné nézni a jeleneteit ezzel az üzenettel találkozik : “Sorry this website is not available in your country”

Egyébként is annyira rosszul van optimalizálva az oldala, hogy a Google is hamarabb ad olyan találatokat rá, amik free videómegosztókra mutatnak, mint magára az oldalra. A kalózkodás ellen amúgy is egy szélmalomharc küzdenie, de szerintem az amerikaiak, és az igazi rajongók, akik továbbra is szeretik a szőrös seggét nézni, azok fizetnek a jelenetekért.

A Pornoloveren egyébként továbbra is sok Woodman-es cikk van, innen érhetitek el ezeket.

Ehhez kapcsolódik  Avn Awards 2021: Legjobb MILF

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…