in , , , , , ,

KakiKaki Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Woodmanék kimaxolták az undorítóságot egy magyar csajjal Alessandra Amore-val.

Elég bevett dolog lett Woodman-nél (és persze bazijól ki is fizetődő a dolog), hogy egy-egy jelenetet kiadnak először úgymond előzetesként, ahol a csajszi csak punciig jut el, aztán hazamegy, majd kiadják később a hardcore jelenetét is, ahol péppé basszák szegényt.

Ez volt most is, amikor már megjelent a magyar Alessandra Amore-nak egy jelenete, amikor csak puncit mutatott, majd most a múlt héten megjött a keményebb változat is, amiben a kakis fenekét is megbasszák. Igen, ilyen erőteljes lesz a váltás és az amatőr csajnak megkockáztatom, hogy ez volt az első jelenete.

Itt írtam róla még régebben. és még itt is.

Második alkalomként már baszni tér vissza a csaj, ahol Woodman megujjazza a fenekét, majd ki is dobja a gumikesztyűt, mert már itt lehet látni, hogy a csaj nem készült az análra – finoman szólva sem … Aztán megjön a sapkás majom, aki még Pierre-nél is irritálóbb és tolni kezdik a csajnak. Egyszerűen nem tudom megérteni miért nem küldi ki ilyenkor a csajokat, hogy öblítsék ki magukat zuhannyal legalább, ha már az ujjazásnál látja a kakát.

Összevissza kalimpálva megdugja seggbe, ahol már történik is a baleset. Óvszer nuku, a kaki a síkosítója, és közben meg csak röhögnek. Kicsit kimegy a csaj, de a másik póznál meg a sapkás makinál csusszan ki a cucc. De olyan szinten, hogy átváltunk már szinte scat filmbe. Törlés aztán jön a DP, ahol aztán megint csak jön a „baleset”. Ha ez nem lenne elég a csajnak, akkor közben még Pierre mikro farkát is szopnia kell. Hogy a faszomba nem kapnak el valamiféle brutál fertőzést minimum, és arról már ne is beszéljek, hogy utána simán megy pinába is a fasz.

Lehet, hogy én öregszem már és nem bírom az ilyen Graias és kakis Woodman féle faszságokat és ti meg majd írjátok, hogy ez mekkora királyság már és igen tudom én is, hogy így tolja a majom francia és ezer éve van a castingjaiban ilyen rész, de itt háromszor is visszatér a dolog, szóval olyan mintha direkt csinálnák.

Ehhez kapcsolódik  Ismerjétek meg az egyik legfoglalkoztatottabb magyar pornóst: Shona Rivert

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…