in

Imádom!Imádom!

XBIZ Awards 2020 – nyertesek

Pár nappal ezelőtt megrendezték az XBIZ díjátadót, ami nagyjából olyan az pornó iparnak, mint a Golden Globe a filmiparnak. Itt az AVN az ottani Oscar. Azért ide is elmennek a sztárok akiket jelölnek és oda is elmennek, de igazán az önéletrajzukba az kerül be, ha ott nyernek valamit. Itt vannak a nyertesek, kicsit azért megnézzük mi is a kínálatot.

Amivel a hagyományos média is tele volt az a szokásos vörös szőnyeges bevonulás, még az Index is hozott egy képgalériát a csajokról, valamint Maitland Ward, aki nyert egy pár díjat. Könnyű dolga van, mondhatjuk, hiszen kevesen vannak olyan igazi színész múlttal a hátuk mögött, mint ő. Az már más dolog, hogy ő nem igazán kapott tavaly olyat a háta mögé, akire igazán emlékezhetne. Legutóbbi, nagy dirrel-durral felhype-olt jelenete is egy gyatra semmi lett, pedig a csaj kurva jó lenne… ha végre valaki rendesen odavágna alá.

Rendezők közül elég furcsa a nyertesek listája, nyert Bree Mills, aki annyira leszbi, hogy nagyon. Felesége is van és most várják közös gyermeküket, nyert még Kayden Cross, aki a Deeper-el elég érdekes utat indított el, ugyanis simán belekeveri a jeleneteibe azt, hogy férfiak kúrnak, valamint nyert még a régen szebb napokat látott Jonni Darkko, aki pedig erősen tolja a transzi vonatot az Evilangelnél. Lehet, hogy csak én vagyok borúlátó, de az év eleji kesergésem meg látjátok valósággá válik

Úgy látszik Angela White-ot még mindíg nem unják, ugyanis ő lett az éve performere, Autumn Falls, pedig a felfedezettje. A csaj képes volt ebben a ruhában megjelenni. Aztakurva:

A legjobb MILF Bridgette B lett, csináltatott mellek ide, vagy oda. Szerintem kurva jól nézett ki ezzel a kék bársony akármi ruhában.

Ehhez kapcsolódik  Top10 : Pornós házaspárok

Egyébként nem bontják annyira sokfelé a jeleneteket, mint az AVNnél, simán csak Best Sex scene-ek vannak, mondjuk ezek elég sok témakörben. Bridgette itt is nyert még a régi cickóival a róla forgatott Evilangeles filmmel, illetve az abban lévő egyik jelenettel:

Csíkpuncijú Tina Kay lett a külföldi pornós, a nagyfarkú Danny D, pedig a férfi. Rendezőként pedig elismerték újra a mestert Rocc lett a legjobb külföldi rendező. Persze díjazták a legjobb anális plugot és a legjobb óvszert is, de erről inkább nem írnék a fentebbi linken mazsolázhattok belőle. De csak óvatosan, mert egyszerre vannak a díjazottak között Natalie Mars és barátai is.

Gabbie Cartert azért még nézzük meg a red carpeten:

Itt pedig egy csomó bevonulást láthattok. Pornósok ruhában, megéri átfutni, érdekes így is látni őket.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…