in ,

Yummycouple amatőr pár

Nem tudom ismeritek-e az egyik kedvenc amatőr páromat a Pornhub-ról és az Xhamster-ről? A specialitásuk a spriccentés, ami annyira jól megy a srácnak, hogy elégé világbajnok a témában és még tanácsokat is oszt, hogyan legyünk hasonló spricc bajnokok mint ő. Persze ebből szeretnének megélni, szóval a legtöbb videójuk fizetős a Pornhubon és saját oldaluk is van, de azért lehet szemezgetni az ingyenesen feltöltött videók között is.

Egy elég jó szőke csaj a partnere a srácnak, aki mindenben benne van. A videóikat egy HD kamerával és általában pluszként még egy GoPro-val veszik fel, ami akció kameraként kiválóan működik a pornóban is és egy szájba élvezést könnyű felvenni egy gyufás skatulyánál nem sokkal nagyobb kis cuccal, főleg hogy eléggé profi lassításokra is képes a kis cucc. A kedvenceim azok a válogatások, ahol azt mutatja, hogyan élvez el egy percen belül akár kétszer, sőt háromszor is a csaj szájába, vagy a mellére, vagy épp a cipőjére. Van még mit tanulunk, illetve tanulnom az tuti !

Nem hiszem, hogy majd’ 5000 forintot adna bárki is egy paid videóért innen közülünk, de mint már írtam azért lehet ingyenesek között is klasszakat találni:

“Hallható geci”, a legnézettebb videójuk 13 milliós megtekintés felett, ami egy gyűjtemény, amiben mindenféle elélezést láthatunk:

Szerintem vannak azért ennél látványosabb cuccaik is, pld. ez, ahol 2 töltet jön a srácnak egy percen belül, még egy másodperc alap visszaszámlálót is kitett a videóra:

de van egy hosszabb 20 perces változat is ebben a témában tőlük:

természetesen footjob videójuk is van:

vagy persze sima handjob videó is, a végén brutál lövéssel:

Érdemes elidőzni a videóik között, megér egy félórát a böngészgetésük szerintem. Ha profi amatőr párt kerestek, akik mindent bevállalnak, akkor ők jó választás lehetnek.

Ehhez kapcsolódik  A hiányzó hozzávaló

One Comment

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…