in , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg

Zavar minket egy jelenetben az, ha a csaj nem akar ott lenni?

Az előző ilyen cikkemben megkérdeztem, hogy zavar e titeket / minket az, ha egy csaj nem olyan szép, de baszható, most meg annak nézünk utána, hogy gáz-e az, hogyha a csajszi nagyon nem akar baszni, csak a pénzért csinálja. Szerencsére, vagy nem szerencsére, de találtam ilyen jeleneteket bőven a gyűjteményemben és egy igazán frisset nézünk meg ebből, mégpedig egy oroszt, amiben a csajszit négyen vágják partiba.

Baby Bambiról már írtam a Legalblogon, ott is 95%-ot kapott tőlem a csaj, és ott szájba is pisizték szegénykét. Most az nem lesz, de hármas behatolást el kell szenvednie. Egy pszichedelikus történetbe csöppenünk, a csajszit hipnózisba teszi a pszichiátere és egy álomban találja magát, ahol medve álarcos (ne kérdezzétek!) férfiak állnak neki, miközben ő francia takarítólányként van öltözve.

Itt már nézhetitek is a jelenetet ingyen.

Persze egyből nekiállnak baszni ahogy csak érik. A csajszinak egyetlen olyan pillantása sincs, ami élvezetet tükrözne, de még a legkisebb nyoma sincs ennek. Inkább olyan “Szabadíts ki ebből kérlek …” nézéssel csinálja a pózokat. Nem csoda amúgy, mert adják neki alaposan, ütik-vágják a fenekét, egy két alaposabb pofon is elcsattan és általában lefeszítik a fejét, hogy mozogni se tudjon. És mondjuk amikor éppen DP-t kap, és két faszt ver még oldalról be is fogják a száját, hogy levegőt se kapjon a drága …

Engem izgat a dolog és ezt csak így lehet csinálni, itt egy 18 éves pina, megbasszuk ahogy nekünk jó és kurvára leszarjuk, hogy élvezi-e vagy nem. Amúgy is a hármas behatolást Anna deVille-en és Bardot kisasszonyon kívül ki élvezi? Mert ugyanis kap ám azt is a csaj, és majd szétszakad a pinája és a picsája is. A neon fények kicsit idegesítőek tudnak lenni, de a kamera vakuja és erős fénye azért bevilágítja amit látni kell. A hármas behatoláskor már nem is nagyon tud levegőt sem venni a drága, csak várja, hogy vége legyen. De nem lesz ám, hanem az egyik srác (a kedvencem), fogja és felkapja a csajt és a levegőbe bassza; nézzétek ez milyen kegyetlenül izgató :

Ehhez kapcsolódik  Tiffany Tatum két jelenete

Ezután sincs vége az őrületnek a zongoránál kúrják még, aztán meg jöhetnek a nem kívánt geci adagok. Itt őszinte már csak a csajszi mosolya, nagyon, de nagyon örül, hogy végre vége ennek az egésznek és jöhet a lóvé.

Ugye titeket sem zavar, hogy a csaj csak szenvedett végig?

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…