in

Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom! KakiKaki

Zseniális, ahogy a PornHub beszínezi a vintage filmeket.

Egy kurva jó projektet indított a legnagyobb pornó-videómegosztó. Biztosan láttatok már t is olyan képeket, amiket digitális technikával javítanak fel fekete-fehér képeket, sőt nemrégiben volt erről egy egész estés film is. Csak idő kell ennek is, hogy ez beszivárogjon a pornóba és szerintem egy rohadt érdekes kezdeményezést indítson el. A PornHub-nak meg van a tőkéje arra, hogy ráköltsön egy pár (száz)ezer dollárt és olyan eredményeket érhessenek el mint itt.

Egészen 1896-ig megyünk vissza az időben, amikor a leges legdurvább jelenet az volt, hogy egy csók elcsattant. Elcsattant, ez rossz szó, inkább kierőszakolták ettől a nem éppen mai szemmel divatosnak tűnő hölgyeménytől :

Ebben az időben tilos volt a nyilvános helyen történő csók, tehát ez az a jelenet (ahogy írják a pornhubosok), ami elindította a pornót. A rendező faszi pedig az első pornó rendező 🙂 Pörgessétek végig ezt a fasza kis időrendi lejátszást, ahol olyan érdekességek is szerepelnek, mint az első foot-fetish jelenet a világon, vagy csak egy sima kombinés levetkőzés, ami már akkoriban akkorát üthetett, mint manapság egy bukkake keverve egy DAP jelenettel.

Aztán 1900 után már végre láthatunk meztelen női testet is, még ha csak fésülködés közben is. Egyébként tök jó cicijei voltak a csajnak …

És az első pornó jelenetre sem kell sokat várni, bár nekem bazira idegesítő a gyors mozgás, ami a régi némafilmek velejárója volt. Ezt pornóban látni … Itt is furcsák még a női alakok, akik simán teltebbek, nem kicsit mint mostanában. Van itt puncinyalás, lovaglás, szopás és még geci spricc is a végén.

Arra sem kellett sokat várni, hogy meglegyen az első történet alapú film is. A három muskétás népszerű történetét mutatja be az alábbi remekmű, amiben – mivel szöveg és hang akkoriban még nem volt a jelenetek alatt – a némafilmek eszközeként a vágások között szövegekkel tájékoztattak minket, hogy most éppen mi fog történni és milyen pózban vág aláa szőrös tökű tag az alvó sapkás csajoknak. Színes felvételen ezer milliószor érdekesebb egy ilyet látni mint fekete-fehérben! A végén a magára hagyott faszt sajnálom csak, szegény ott élvez el egyedül, a csajok meg hagyják – nna ez is elképzelhetetlen manapság (szerencsére)

Ehhez kapcsolódik  A Pornhub ingyen adja a prémiumot az olaszoknak

Aztán 1925 környékén már, az erősödő LMBTQ lobbi hatására készültek olyan jelenetek is, amiben lányok lányokkal és fiúk fiúkkal is szerették egymást. Azért ez kemény, de hát erre is megvolt már akkor is az igény ugyebár … főleg amikor minden a katonákról szólt (két világháború közötti időszak) De simán volt már ekkor tanár-diák szex, 2/1-es orgia, vagy paródiának szánt akkoriban vicces jelenetek.

Aztán a háború közben (!!!) már megjelentek olyan jelenetek is, amiben kezdetleges dildók voltak, vagy éppen ki voltak kötözve csajok:

Eddig jutottak a Pornhub mesterei a videók feljavításán, remélem még folytatódik a projekt, kíváncsi lennék pld. az első felvételre vett anál jelenetre is, vagy arra, hogy mikor láthattak olyat, amikor a gecit lenyelték a csajok.

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…