Loading
Hírek   /   Magyarok

Ismerjétek meg a magyar Alessandra Amore-t!

2020.01.16.Curt

Ha már büszkélkedtünk a bukkake rekorddal, most nézzük meg a kis Alessandra életútját kicsit, és ismerkedjünk meg vele.

A 19 éves csajszi tavaly rohadtul bekezdett. Jött először is neki a Woodman castingja, ahol csak punci mutatásig jutunk, majd az erősen megkérdőjelezhető Defloration.com jelenet, ahol elveszíti a szüzességét. Ezeket a videókat én azért fenntartásokkal szoktam kezelni, nem tudom higgyek-e az ott látottaknak. De mondjuk menjünk bele a sztoriba és tegyük fel, hogy tényleg ott veszíti el élő adásban a csaj. Így talán még durvább lesz az, ahová el fogunk jutni a poszt végére.

Szóval megvoltak a kötelező körök és még jönnek megint, amiken szinte az összes kezdő magyar pornós csaj átesik, mégpedig az öregbácsis és öregnénis cuccok. Megvolt mind a kettő szegénykének. Nézzétek:

Volt neki egy pár átlag jelenete a Clubseventeen-nél, és egy egész jó kis bukkake jelenete a Cumforcovernél. Jja, meg hát ha már a francia majom megcastingolta, akkor kicsit később a pornó jézusa is alávágott:

Aztán igazán megtalálta év végére a számítását és kiközvetítették a Legalpornohoz. Aki egyszer ide eljut, az szerintem eléri a maximumot, mintha egy focista karrierjében egy topligás vezető csapat szerződtetné le. Mondjuk a Barcelona. Nem azért mert annyira csúcs a csaj, de lehet látnak benne valamit és lehet, hogy nem is ő lesz a következő Messi, de egy kispados tartalékként még elmegy. Mert azért meg kell mondani elég egyszerű a csaj, bamba nézéssel, picike cickókkal, de a XXI. századi pornóban ezt (is) szeretjük, megmondta annak idején Hugh Hefner.

Szóval itt van már neki 4 jelenete, és ebből három négeres, de a negyedikben is vannak feketék. Nem lett jobb a hozzáállása a dolgokhoz, de aztán itt beletenyerelt a kemény hardcore-ba. Alap a Dupla anál, szerintem az első jelenetében máris be kellett vállalnia, de max a másodikban. És itt azért nem öregek 6 centis farkában kell lovagolnia és eljátszania a szexet, hanem túlélni a 45 perces jelenetet. Szexuális intelligenciában megmaradt szegényke olyannak, mint a Woodman első jelenetben kb. de a fórumban a tagok imádják. Élvezet és odaadás semmi, viszont azt lehet csinálni vele amit akarnak, mindent bevállal. Legutóbbi jelenetében pld. egy óra alatt először négy fehér faszi dugta szét a seggét, majd jött négy fekete egyből és tette vele ugyanezt vágás nélkül. Itt azért már nem volt őszinte a mosolya a végére.

Kommentár nélküli képsorozatunk következik:

Nem ő lesz a következő Michelle Wild, de Tiffany Tatum sem, szerintem megmarad ebben a közegben, ahol egy órányi forgatásért 300-400 ezer forintot kaphat és kibírja, kiszenvedi, túléli azt a 60 percet. Nem hiszem hogy valaha is élvezni fogja a jeleneteit, annyira tipikusan látszik rajta, hogy csak a pénz miatt csinálja. Padoztatja egy kicsit őt még a Barcelona, aztán eltűnik majd a süllyesztőben. Szerintetek?

2 People voted this article. 2 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ismerjétek meg a magyar Alessandra Amore-t!