Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Lányoknak írt jelenetek a Vixentől

2020.01.17.Curt

Nálam a number one minőség tekintetében a Vixen és még egész jó jeleneteket is csinálnak. Ritka az, ami szokott tetszeni és csak sima szex van benne anál nélkül, de ezek olyanok. Nézzük most meg kik az új csajok akik szerepelnek náluk, olyan új modellek, akiket szerintem ti sem ismertek, de megéri vetni rájuk egy pillantást.

Ellie Eilish

A 19 éves tinicsaj (instagramja), szinte első igazi nagy jelenete ez, összesen alig van pár még neki azok közül is egy csomó szóló cucc. Totál semmi köze sincs a BEgy teljesen átlagos lakótelepi fürdőszobában kezdünk, majd találkozik a barátjával a csaj, miután felkészítette magát az egészre. Ott állva egyből egymásnak esnek és állva benyal neki a srác, amit a lányok eléggé tudnak szeretni. Ott térdelsz előttük és nyalod a finom illatos puncit! Majd a kötelező szopós részen átbillenve,három pózban bassza meg őt Mick Blue, de kurva jó el nem tekerni való rész ahogy csak befeszítve a testét tartja magát és baszatja a kis pinácskáját.

Meglepő módon váltunk és máris másnap van, amikor hazaérkezve munkából lepippantja Micket, majd megint cut, és másnap megint csak a kanapén várja őt. Nem lehet rossz, mikor erre érkezel haza egy ilyen villába … Aztán ugyanaz játszódik le mint az első jelenetben mozzanatról mozzanatra. Nem is tudom … kicsit sok ez egy órás részbe ennyi minden, Rocco kétszer ennyi ideig is dug egy Castingjában ide meg belefért még a sztori is.

Angelika Grays

A kis szőke ukrán csajsziról nemrég írtam egy fasza foot fetish jelenet kapcsán, most is valami hasonlót kapunk tőle. Egy annyira zavarba ejtően közhelyes pornós klisé a jelenet eleje, hogy meg kell nézni. Egy nyaraláson vagyunk, ahol a bombacsajjal nem foglalkozik a faszija és ő másról álmodozik. Véletlenül itt van a srác, aki általában a tengerparti Vixen szettekben szokott lenni. Aztán egyszer csak lelép vele. A következő kép, már a brutál látványú medencepart, ahol szexelnek. Két fiatal szexelése ez, benne minden széppel és minden uncsisággal, ami kellhet. A csaj puncija olyan szinten pink, hogy komolyan mondom, szerintem be van neki valamiféle púderrel , vagy festékkel kenve, hogy ilyen lett.

Tisztességesen kúrja egyébként a srác, de semmi extrára ne számítsunk. Iparos munka, ahogy szoktam mondani, de aki szereti a szép testeket és a szép tájakat az ne hagyja ki !

Dana Wolf

A kis Dana is kb. olyan tapasztalattal rendelkezik, mint az első csajszi, szóval elég kezdő, csak masztizgatott eddig még kamera előtt. Illetve volt egy foot-fetish jelenete azt hiszem amiben már láthattam a barna hajú csajszit. Még a történet is majdnem ugyanaz, együtt élnek és kúrnak kb. ennyi. Egy közepesnél átlagosabb jelenetben teszi meg a csajt Micky boy. A csajszin elég feltűnően vannak mindenféle sebek és sérülések, biztosan extrém sportolhat valamit, nem az előző forgatások hatása lehet 🙂

Közben rájöttem, hogy ki a célközönsége az ilyen jeleneteknek. A lányok. Vannak benne jóképű faszik nagy farokkal, hétköznapi szituk, de mégis van bennük egy kis csavar, olyan dolgok, amikre vágyhatnak és nem kapnak meg. Nekem is vannak olyan dolgok, de nem ezek, nagyon nem.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Lányoknak írt jelenetek a Vixentől