Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Monthly

Trueanal: 2020. január

2020.02.25.Curt

Átnézzük a leghíresebb anál oldal januári kínálatát is. Mike Adriano saját projektje ez, egyre inkább mással a főszerepben, de azért a legjobb csajokat nem hagyja másra a mester. Ebben a hónapban meglepően sokat szerepel egyébként.

Febby Twigs (23)

Soha az életben nem hallottam még a csajról. Kezdő, de már vállal persze anált. Ha csak nem vagy valami hatalmas mellű tini, vagy különlegesen szép csaj, akkor ez már 2020-ban elég alap. Mármint az análozás. Kiakasztó, hogy Katrinán és Annán kívül erre a hónapra csak kizárólag ilyen seggű csajok jutottak, miért nincs egy pici seggű sem köztük? Picit sétálgat a csaj aztán máris beveri neki Mike boy. Amúgy szépen ki tudja nyomni amit ki kell ott lenn, de egy ilyen seggű csajnál a szemből történő dugásnak kb. nulla értelme van. Semmi mozgás és semmi látvány, csak bénázás. Amúgy meg ahhoz képest, hogy kezdő a kis Febby, Anna után ő mutatja nekünk a legszebb gape-eket. A sperma is oda megy neki, amit martinis pohárba púzik ki. De minek ??? Mikor nem issza újra meg ?

Neveah Snow (22)

Ekkora hülye nevet! Hogy hívják ezt a pornóst? Neve a Snow. A nevéhez hűen elég furcsán is néz ki a csajszi. Nekem, aki az 50 kg-os csajokat szeretem, már ducinak számít az alakja és a segge sem kicsi. A cickói is furák, olyan puffy kategória, tudjátok, amikor egybesimul a mellbimbó a mellel. A fenéklyuka meg lila. Adriano egyébként a partnere és amikor szemből ül bele a farkába alig látni valamit mikor mozog sajna olyan a segge a csajnak. Én elég nagy fenéklyuk-rajongó vagyok, de ez legfeljebb akkor tetszene, ha bombacsaj lenne mellé, de Neveah sajna elég átlagos.

Katrina Jade (28)

Katrina a januári csajok között az abszolút veterán csajszi. Már hat éve tolja az ipart és ez alatt annyi jelenetet csinált, mint a többi csaj összesen. Biztosan tudjátok ki is ő, de ha nem ugrana be, akkor a pókháló a halántékán biztosan segít majd. A halántékos tetkó is elég durva, de ha nem lenne elég, van egy “SLUT->>” felirat a seggén is a csajnak. Természetesen Adriano ezt nem engedi ki a kezéből és ő nyalja a csajt. Katrina egyébként szépen kikupálódott az éveknek és a pénznek köszönhetően, de csak olyan stílusosan. A szája szerintem szilikon, de a mellei eredetiek és a mozgása és a stílusa is atom profi lett. Kicsit nyalja Mike, ő meg szopja viszont és sétázik az olajos seggével.

Igazán akkor szép, amikor hátulról kúrja a picsáját, és az olaj csöpög a necc harisnyás talpain, amikor innen húzza szét a picsácskáját igazán csodás látvány tárul elénk, és még mellé Katrina mosolya is… A legvégén még meglovagolja Mike-ot és így élvez a fenekébe, ami ki is folyik onnan.

Sophia Deluxe

Úgy látszik ez nagyon nem az én hónapom, mert szegény Sophia sem az én stílusom. Latinos bögyös maca, amit simán meg se néznék, ha nem a neves stúdió alatt lenne. Mike szereti az ilyen csajokat (is), nyalhat feneket úgy, hogy nem kap levegőt a farpofáktól és szophat mellet úgy, hogy közben a farka a fenekében van a csajnak. Meg is teszi és a gape-ezéssel is hajthatatlanul próbálkoznak, de csak nem megy, mert nagyok ott a dolgok. Elég átlag jelenet egy olyan csajjal, akinek a nevére már most a bekezdés végére sem emlékszem.

Anna DeVille

Annáról külön posztot írtam, egyértelműen a hónap nyertese a csaj, de hát nem volt nehéz dolga ilyen fizikai adottságokkal …

Kay Carter (23)

A kis szőke csajszi is még 20 jelenet alatt jár, de a felében seggbe kapta, szóval nem lesz neki érdekes és fájdalmas a farok ott. Itt sem Mike a szereplő, de nem másra hagyja a baszást mint a legendás román pornósra, Steve Holmes-ra, aki még Michelle Wild-al is forgatott együtt! Kis járkálás és pózolás után meg is érkezik az öreg (58 éves), majd benyal a fenékbe ahogyan azt kell! A fehér bőrű csaj szopja egy kicsit a legendás szőrös farkát, majd nagy nehezen betuszkolják a brét a fenéklyukba is. Dugja hátulról egy ideig, majd az ölébe ülteti, ahonnan nagyon szexi lesz ahogy alulról pumpálja a seggét. A csaj vékony bőrű és látszik az erezete, tudom, hogy ez hülyén hangzik, de tudjátok biztosan mire gondolok, vagy ha nem, a képek visszaadják. Termetéhez képest sajna elég zsíros a feneke, így gape-ekre ne számítsunk! Egy jó adag geci a jutalma a végén. Steve még ma is atomjó.

Teljes jelenet a Daftsex.com-on

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Trueanal: 2020. január