Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Veronica Leal és a faszija

2020.06.18.Curt

Vannak olyan jelenetek, amikben ha egy adott nő szerepel, előre tudom mit kapok, bele sem nézek az előzetesbe, tudom hogy nem fogok csalódni. Nagyon kevesen vannak ilyenek, talán 5 nő a világon (legalábbis nekem), és ezek egyike a kolumbiai Veronica Leal. Többször is írtam már a csajról itt a blogon is, legutóbb pld. arról a jelenetben, amiben elájult, annyira megbaszták egy gruppenben. A vírus miatt sokan ilyen videókkal próbálkoztak és azt kell mondjam elég jól működött is a dolog. A csajok forgattak otthon a faszijukkal egy jó kis dugást és el lehetett adni a dolgot. Veronica is ezt tette Raul Costa-val otthon.

Itt megnézhetitek a jelenetet teljesben.

Sajna a fix kameráknak (2 db van belőlük) sok részletről kimaradunk, de hangulata megvan így is a jelenetnek. Vera letérdel és úgy szop, ahogy minden nőnek kell(ene) a világon, bő nyállal, mélyre letolva, magát nem kímélve, keményen. Persze seggbe dugja, és azt jó lenne közelről látni. A szenvedély az megvan, és látjuk messziről, hogy Vera spriccelt is már egyet, csupa lucsok a bárszék alatt a parketta. Azért bassza a srác rendesen a kis édes dél-amerikai puncit, kis mélytorkozós szünetekkel. A leg-brutálisabb számomra megvalósíthatatlan rész akkor jön, amikor a csaj a bárszéken szemből beleül a faszba. Seggel. Fenéklyukkal. Káprázatos a látvány !!! Ahogy ott nyomja fel magának tövig, heréig a vastag faszt. Kiváló és csodálatos.

A végén kap is egy olyan messziről arcára lőtt gecit, amilyet kell. Remélem így dug a világon mindenki a barátnőjével egy álmos felhős délutánon otthon! Én csak szeretnék ilyen profi lenni …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Veronica Leal és a faszija