Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Breaking news: Maitland Ward és Adriana Chechik együtt !!!

2020.10.02.Curt

Várható volt, hogy lesz egy ilyen jelenet, de azt hittem ez lesz a Deeper-en megjelent film csúcsa, mert azért két ilyen szuper sztárt összehozni simán lehet egy katarzis is egy négy-öt részes moziban. Tegnaptól letölthető és megnézhető, szóval nézzük meg mi is mit tudott egymással művelni a csöcsös csajszi és a szenvedélyes baszás bajnoknője.

Adott két ilyen csaj, adott bazi sok pénz, amiből le lehet forgatni egy jelenetet, adott egy rajongó bázis, akik eléggé vevők lesznek erre, hát ugyan mivel lehetne elrontani ezt az egészet ? Mondjuk tegyünk két kókadt farkú négert be férfi szereplőnek a jelenetbe! Mikor megláttam az előzetest, el is ment egy kicsit a kedvem az egésztől, nem értem miért nem mondjuk Manuel Ferrara és Markus Dupree vállalta el ezt a feladatot ??? De lehet, hogy két ilyen csaj még ezt a jelenetet is meg tudja csinálni jóra ?? Meglátjuk.

A sztoriba csöppenünk egyből; Maitland és Adriana beszélgetnek, miközben a szomszéd szobában flegma tekintettel ott veri a saját farkát két feka. Teljesen életszerű helyzet. Adriana egy nimfomániást játszik, ami nem megy nehezére szerintem egyébként is az lehet 🙂 Odaront az egyik négerhez és gyorsan bekapja neki. Gyorsan felosztják a faszikat és szopni kezdik őket. Ez eléggé jól megy, Adriana mélytorkosa tanítani való és közben meg nyálasan smárolnak. Azért erre feláll a fasz.

Aztán végre elkezdenek baszni is, ahol az elején Adriana elviszi a showt simán, ahogy a talpai az ég felé merednek és közben a szemébe néz a raszta fekának. Maitland sajnos túlmozogja megint, de hát egy plöttyedt bré van benne, kicsit olyan az érzésem mint ennél a jelenetnél volt. Közben nyalja Adriana-t, aki a szájába is élvez egyet. Az azért mond valamit hogy a csajok csak úgy élveznek el, ha egymásnak csinálják. Adriana lovagol tovább, de közben azért ki-ki ugrik a görbe bré !!!! Rossz nézni !!!

Az mondjuk eléggé látványos, ahogy Adriana üti-vágja Maitland csöcseit tiszta erőből, miközben ő lovagol. Élvez is a drága nagyokat és le vetkőzik teljesen meztelenre, amitől készen vagyok. A két csaj között a kémia és az erotika teljesen rendben van, de az amikor lovagol a vörös a farokban és kicsusszan alóla úgy, hogy teljesen le van konyulva nem igazán megengedett egy világszínvonalú produkcióban !!! Ugyanez Adriana-nál is hiba, oldalt fekve sem tudja berakni neki a tag. Mekkora kibaszott égő ez ! 🙁 Maitland lovagol még keményen, hogy kihozza a gecit a farkakból, amikből legalább rendes adagok lesznek. Kicsit smárolnak még egyet, a gecis szájukkal.

A két csaj valami eszméletlen együtt, de nem lehet eltekinteni a négerektől, akik nagyon égők, de nagyon. Otthon is ciki, ha szex közben lekonyul a bré, és nem lehet visszarakni a punciba, nem hogy egy ilyen jelenetben !!! Ez eléggé megengedhetetlen. Főleg az egyik tag a gáz, a rasztás. Adriana Chechik-et baszhatod meg haver !!! Normális vagy te ???

Adriana squirt-özik Maitland szájába a háttérben egy plöttyedt farkú tag. Hihetetlen !!!

Összegzés:
Két ekkor szupersztár együtt !! A két csaj párosa valami elképesztő, de a plöttyedt farkak rohadtul idegesítőek. Miért kellett ezt így ???
Szereplő csajok
100
Szenvedély, baszás
80
Minőség
100
Geci
95
A ti értékelésetek52 Votes
68
94
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Breaking news: Maitland Ward és Adriana Chechik együtt !!!