Loading

A világ legjobb munkája, ha szeretsz a pornóval foglalkozni, de nem akarsz színészkedni

2020.10.09.Curt

Annak idején biztosan ti is hallottatok arról a remek marketing fogásról, mikor egy kis privát szigetre kerestek gondnokot Ausztráliában. Jól kitalálták, mert még most is emlékszem rá. Ha minket, pornó fogyasztókat kérdeznek, hogy mit csinálnál legszívesebben, akkor naná, hogy azt válaszoljuk, hogy pornóznál, azaz milyen kurva jó lehet annak, aki csak jobbnál csajokat kúr és még jól meg is él belőle. Ha kicsit mélyebbre látunk, akkor tudhatjuk, hogy ez azért nem így van, de nem hiszem, hogy el kellene hinni azt, amikor átesnek a ló túloldalára, és azt mondják, hogy ez azért egy kemény és embert próbáló feladat és semmi élvezet nincs benne.

Hát élvezet azt azért nem hiszem, hogy ne lenne, de hogy embert próbáló azt igen. Ha kicsit lejjebb adjuk az igényeinket, akkor lehetünk pornó forgalmazók, jelenet forgatók, pornó blog írók és videószerkesztők is. Ebből a felsorolásból a pornó blog író biztosan nem lesz milliomos és csak hobbiból csinálja amit csinál, de van egy érdekes kategória, ami mindíg is érdekelt.

Vannak a Legalporno-n a trailer filmecskék, amik úgy össze vannak vágva, hogy látni, hogy van velük meló rendesen. Most az egyik új jelenetben látni lehet a két srácot, aki ezzel foglalkozik. Hát nem hiszem hogy szét-stresszelik az agyukat. A Giada Sgh fura nevű csaj baszásának egyik felvezető képsoraiban incselkedik velük, még az ölükbe is beleül. Annak idején volt egy orosz csaj, aki felvette a Legal stúdióját a Youtube videóiban, de most ezt a részt is megláthatjuk. Ugyanúgy vágják a videókat, mint ha egy sima iroda lenne, csak éppen a téma más egy kicsit. Nem kicsit!

Mint az oldal rajongója azért szívesen megnéznék egy forgatást és nézném meg a kulisszatitkokat, hátha nem olyan kiábrándítóak mint azt látni a BTS felvételeken. Érdekes kérdés az is, hogy ha napi szinten 8 órában dupla anál videókból kell kivágnod egy másodperces részeket és álló faszokkal és fingó fenéklyukakkal álmodsz, akkor nem-e fásulsz egyszer ebbe az egészbe bele ? (persze hogy nem :))

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A világ legjobb munkája, ha szeretsz a pornóval foglalkozni, de nem akarsz színészkedni