Loading

XBIZ Europa Awards 2020 – nyertesek

2020.10.29.Curt

Ebben a vészterhes időkben még a pornós díjátadókról is lemaradunk és egész biztos vagyok benne, hogy a január végén megrendezendő AVN is ki fog maradni, vagy majd csak online tartják meg, mint a címben szereplő XBIZ cuccost is.

A büszkeségünk az a témában, hogy Tiffany Tatum nyert. De nézzük meg még azt a pár díjazottat, akik nyertesek lettek.

A legjobb film a mi általunk is megírt My name is Zaawadi lett, amiben Ildikó baszott egyet a kenyai pornós csajjal – ez lett a legjobb Gonzó jelenet. Tiffany egyébként is főszerepet játszik a filmben, szinte minden jelenetben benne van. Ez lett a legjobb film is egyébként. A One night in Paris Adriana-val a legjobb film lett, ami egy nagy katyvasz, olyan igazi Marc Dorcel-es amiben óvszerrel csinálják !!! Nálam ez kizárásos ok, kapcsolom is ki a jelenetet, ha ez van benne.

Jia Lissa lett a legjobb csaj, aki egy eléggé átlagos orosz modell volt, csak éppen felkapta a Vixen.

A francia Vince Karter a férfi megfelelője neki, akit nem linkelek úgysem érdekel senkit, annál inkább a best new starlet, azaz a felfedezett, akire legalább kapásból tudnék 20 nevet felsorolni a Legalról. De nem onnan választottak, hanem Lana Roy lett az, from Russia. Nyomult a Vixenen és Tushy-n is, szóval vannak róla jó képek, de kb. ennyi. Miért nem Mina, vagy Cindy Shine ????

A legjobb Hardcore site Európában a Letsdoeit.com lett. Amihez aztán végképp nem fűznék kommentet, ha már hardcore-ról van szó… Egyébként meg a saját haverok között osztogatták ki a díjakat a legjobb síkosítótól és a legjobb VR oldaltól kezdve a hasonló hülyeségekig. Ami kb. arra jó, hogy kitegyék a dobozára a terméknek az XBIZ logóját.

Szóval nem egy nagy szám az egész, nem is értem Ildikó miért sírt ezen és csináltak neki egy nagy hajcihős bulit.

Közben megnéztem az AVN oldalát és igen; csak online formában lesz a rendezvény megtartva, nem lesz díjátadó.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    XBIZ Europa Awards 2020 – nyertesek