Loading

Sajnos nem lett magyar nyertese az idei AVN Awardsnak …

2021.01.25.Curt

Emily Willis lett ez este nagy nyertese, ahol azért beletrafáltunk egy pár jelenetbe, amik a legjobbak lettek. Sajnos a külföldi pornósok közül nem Tiffany nyert, pedig aztán kurvára ezerszer jobban megérdemelte volna, mint a francia csaj (Clea Gaultier), akinek szerintem még ti sem láttátok egy jelenetét sem ellenben Ildikóval.

Itt van a nyertesek listája.

Szóval Emily Willis, akié a legjobb film lett, a legjobb POV, BBG, Leszbi, DP és a blowbang is a csajszié lett, ja és persze ő lett a legjobb pornós is. Nem is emlékszem, hogy valaha nyert volna ennyi díjat egyszerre valaki, talán a debella nő Ausztráliából egyszer.

Azok közül a jelenetek közül amiket megnéztünk, ugyebár a legjobb európai pornós csaj nem nyert, pedig olyan bamba voltam, hogy kétszer is megírtam ugyanazt a cikket :))) A leg-gusztustalanabb jelenetről is volt posztunk, ott sem az nyert, akire tippeltem, de legalább nem egy transzvesztita cucc.

A legjobb gangbanget viszont eltaláltátok, Adriana nyert, habár én most lehet nem neki adtam volna, hanem a kis édes Adria Rae-nek a négeres baszásáért.

A Milfek közül is örülök Cherie deVille nyerésének, valamint Rocconak is megérte átruccanni az államokba és megbaszni Jane Wilde-ot, mert ez megint ért neki egy legjobb anál jelenet címet. A mester egyébként ezredjére is elvitte a legjobb nem amerikai pornós címet, USA beli párja pedig a tetkós Small Hands lett. Ugyebár a legjobb DP-t is elorozta Emily Willis, pedig ott is voltak jobb jelenetek az övénél. Nem írtam még a feltörekvő európai csajról és az amerikai változatáról sem. Ott Scarlet Scandal lett a nyerő, itt pedig Eva Elfie. Utóbbi csajszi azért eléggé rendben van, főleg csöcsileg.

Nagyjából ennyi, majd még nemsokára szentelek a témának egy mega-posztot, amiben kivesézzük az összes díjazott jelenetet. Ha még van kedvetek hozzá, itt böngészgethetitek a nyertesek listáját.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sajnos nem lett magyar nyertese az idei AVN Awardsnak …