Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Egy olasz és egy chile-i csajszi kap gecis arcpakolást.

2021.04.20.Curt

A Premiumbukkake nálam kicsit veszített a népszerűségéből, mióta előfizettem rá. AZért még követem, és rá-ránézek milyen új csajokat amortizálnak le idegen emberek a gecijükkel és térdeltetik le őket Madridban, ha éppen nem kapják el a főszervezőt és sittelik le emiatt. (Meg akartam nektek keresni a cikket, de a Google az orgia+covid+rendőrség kulcsszavakra mindenhol egy bizonyos ügyet hozott nekem találati listára. Tudjátok melyiket !?

Roma Amor

Arturo Vidalon kívül nem sok mindenkit ismerek a dél amerikai országból, de mostantól emlékezni fogtok erre a csajszira is, akinek egy anagramma a neve. A 21 éves csajszi gond nélkül vágott bele az akcióba és nyitotta ki a száját, hogy tele töltsék azt gecivel a felajzott idegenek.

Itt megnézhető a teljes jelenet.

Nem gond neki a megtöltés, talán akkor fintorodik el, amikor nyelnie kell a cuccot. Megteszi azt is, először ötöt-ötöt, majd egyesével mindet szépen, ahogy kell. A faszok meg csak jönnek megtöltve és ürülnek ki sorban. 42 adag gecit nyel le a drága, és aztán még kap megint 10-et az arcára is.

Sabrina Ice

Itt a Pb oldalon az interjú során is általában meg kell innia a csajnak egy pár adag gecit, hogy lássák mennyire bírja az ízt. A kis fekete hajú csaj bírja, már az interjú során is a szájába élveznek egy páran aztán meg jöhet a buli.

Itt megnézhető a teljes jelenet.

Amúgy a csajszi ismert a Legalon is, ahol ennél keményebb kezelésekben is benne van. Itt most csak szopni fog egy kicsit és gecit enni. A sok adagos szájba gyűjtés is izgató, de a végén lévő arcra gecizés, ami tulajdonképpen az igazi Bukkake, valami brutálisan jóra sikerült. Én inkább nem is csinálnám a gokkun-t csak mint régen mindenki verje az arcra és ami lecsorog fogják fel egy tálba, aztán mehet a gyomorba. Szegény csajszi a csatakos gecis arcára még kap egy olyan, hogy ki kell nyitnia és bele engedik még ketten a gecit.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy olasz és egy chile-i csajszi kap gecis arcpakolást.