Loading

Meghalt Dakota Skye

2021.06.11.Curt

Biztosan emlékeztek még a kis szőke csajra, 5-6 éve még AVN legújabb felfedezett díjat is nyert azt hiszem. A blogon is többször írtam róla, benne volt a legalacsonyabb pornósok toplistájában is a 152 centijével, és egy Trueanal elemézésben is szerepelt nálunk.

A halálának oka még nem megnevezett, de azt olvastam, hogy a családból valaki azt mondta, hogy “ha bárki függőségben szenved, akkor kérem ne szégyeljen segítséget kérni” – ezzel ezért elég sokat elmondott arról, hogy mi lehetett a háttérben. Olyat is olvastam, hogy online zaklatásoknak volt kitéve (ki nem, aki ilyen szakmát választ?), és ez is vezethetett a halálához. Annak idején August Ames is ezért ölte meg magát. Nagyon remélem, hogy nem ez okozta az esetet, mert eddig is tudtam, hogy egy fasz világban élünk sok beteg barom perverz vadállattal, de az, hogy e miatt fiatal nők halnak meg, vagy lesznek öngyilkosok, az azért egy eléggé elbaszott dolog. Akkor már inkább adagolja túl magát, minthogy az zaklassa fel, miket írnak a Facebookon neki.

Dakota az elmúlt években nem nagyon forgatott, de 300 jelenet felett alkotott. Mivel mi pornós vlog vagyunk így emlékezünk meg róla:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Meghalt Dakota Skye