Loading
Hardcore   /   Hírek

A spanyol csaj, aki gyűlöl pornózni, de mégis csinálja. Anita Teen Madridból.

2021.08.04.Curt

Már régebben is írtam a csajról, aki majd’ elhányta magát a bukkake során, most megint szembe jött egy összevágott videóban, és gondoltam megéri írni róla egy posztot, mert érdekes, hogy vannak azért, akik minden igyekezetük ellenére is undorodnak a jelenetektől. Mondjuk szegény csajszival eléggé kitolt az ügynöke, mert a két fő jelenete életében lehet, hogy másokat is kiakasztana. Az egyik egy bukkake jelenet volt, a másik meg egy HeavyOnHotties, ami arról hírhedt, hogy egy 150 kilós dagi faszival kell benne kúrnod.

A törött első fogától eltekintve nem is lenne amúgy rossz a csaj, de a dagi faszi annyira nem jön be neki, hogy nem igazán tud elvonatkoztatni szegény. Viccesen, vagy nem, de a jelenetnek a “Lost Soul” címet adták és tényleg; szegény csaj elveszíti a lelkét, vagy a hitét mindenben a jelenet alatt.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Nem is tudom mit várt a csaj, mert először, amikor a faszi meg akarja csókolni és elfordítja az arcát. Komolyan bazdmeg, egy pornó jelenetben …. aztán meg próbál úgy szopni, hogy csak az ajkai érjenek a farokhoz, a nyelve és a szája egyáltalán ne. Hát le is nyomja neki a közepes, vagy inkább mini farkát a faszi, aztán kicsit dugja a zuhany alatt, majd mennek a szobába.

Végig szenvedi az egész jelenetet. De olyan szinten, hogy ez egyetlen mosoly a búcsú integetésnél hagyja el az ábrázatát, amikor már vége a szettnek. Kivágtam nektek GIFben, ahogy segítségkérően néz az operatőrre, aki biztosan jobb faszi lehet a kövérnél, aki éppen szopatja, vagy éppen bassza őt. A tagra amúgy nem lehet panasz, áll a farka végig sokkal jobban, mint némely híres néger pornósnak és kihasználja, hogy megbaszhat egy ilyen vékonyka csajt, nem igazán jelent gondot neki az, hogy a csaj utálja az egészet.

Csak addig nyomkodja a faszát a csaj szájába, amíg ki nem jön egy kis reggeli onnan, és a végén is egy jó ideje gyűjtögetett geci adaggal kápráztatja el a geci imádó gyűlölő tinit. Mindenkinek kell valami amivel kitűnik a sorból, hát ennek a csajnak ez lett a különlegessége. Anita Teen, jegyezzétek a nevét. Amúgy mind a mai napig aktív egy spanyol pornó oldalon, ahol már sokkal vidámabban csinálja a szetteket, mert jó faszik basszák meg. És anál jelenete is volt már a német German Scout-on. Hát ott sem egy Britanny Bardot volt élvezés terén 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A spanyol csaj, aki gyűlöl pornózni, de mégis csinálja. Anita Teen Madridból.