Loading
Extrém   /   Hírek

Meddig lehet elmenni a magamutogatásban? Mondjuk kiverni a faszt egy H&M öltözőben mások láttára?

2021.09.06.Curt

Mostanában bazira izgatónak találom azokat a sztorikat, amikor idegenek előtt veri ki valaki. Van valami izgalmas és tilos ebben az egészben. Ma már írtam egy cikket az erőszakról és a bűnözésről, ez a dolog is azért eléggé erősen súrolja a határát annak, vagy inkább nem is súrolja, hanem büntetendő?

Exhibicionista: Nemi perverzió; a nemi szervek (nyilvános) mutogatásában megnyilvánuló kóros nemi beállítódás.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre az alábbi tag videóival kapcsolatban, hogy valódiak, vagy megjátszottak-e? Manapság már szinte minden fake és repesve vágyunk az igazira, főleg, ha ilyen izgalmas a téma.

A tag pornós neve GentlyPerv és pont a fenti magamutogatós dolgokra gerjed, és eléggé népes rajongó tábort szerzett magának ezzel, 55 millióan nézték már meg az oldalát. Nem egy tipikus perverz alkat, jó nagy fasza van és mellé nincs sörhasa sem, szóval még azt is el tudom képzelni, hogy tényleg csábító a nőknek. Lehet hogy full-fake az egész és csak azért tűnik nekem is valóságosnak, mert elpixelezte a fejeket.

Nézzétek ezt a videót. Megáll egy autópálya parkolóban, ahol verni kezdi és mellé parkol egy pár, ahol a csaj beszélget a férjével. Aztán a többit már gondolhatjátok …

A nudista strandos és elhagyatott tóparti részeket már nehezebb elhinnem, de a H&M-es öltözős farokverés már izgalmas:

De a tag egy sífelvonóban is meztelenre vetkőzik, hogy egy “idegen” szájába élvezhessen, vagy az út szélén megállva adja neki:

Izgalmasnak tűnik még az is, amikor a hotel erkélyén adja neki és a szomszéd csajok nézik őt.

Egyébként a “flashing” kategóriája rákeresve találtok sok ilyen videót, legtöbbször olyat, amin egy tag veri a farkát és bejön a filippinó takarítónő a hotelba, aki zavarában nem hagyja abba a munkát. Aztán vannak olyan majmok is, akik a kis farkukat verik rá a buszmegállóban várakozókra, de ez a fenti tag azért ezerszer minőségibb “szatír”, mint a többiek.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Meddig lehet elmenni a magamutogatásban? Mondjuk kiverni a faszt egy H&M öltözőben mások láttára?