Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Venom Evil gruppen

2020.07.29.Curt

Milyen jelenetre számíthatunk egy ilyen nevű csajtól. Venom Evil, Ördögi méreg kb a csaj pornós neve. Odateszi szépen magát a jelenetben, és ezzel ki is váltom a heti egy Legal jelenetet a Pornolover blogon. Pedig jöttek ki még szép csemegék egyébként, épp ma jött Mina új cucca két négerrel, de Bree Haze visszatérő videója sem volt rossz én mégis ezt a csajt választottam – meg fogjátok látni miért!

A spanyol modellek vagy kurva bénák, vagy ilyen jó kis szenvedélyesek mint ez a csaj. Én eléggé Spanyolország mániákus vagyok, szóval helyet kell biztosítanom ennek a kis édeskének itt is, hátha még többen megismerik és lesz olyan karrierje mint a leghíresebb ottani pornósnak Bridgette B-nek.

Itt nézhető a jelenet

Tipikus spanyol a csaj, aki járt már ott az egyből meg tudja mondani, hogy mi a származása az ottani csajoknak. A hülye tetkók sem hiányozhatnak és szerintem az összes spanyol csajnak van piercingje valahol. Venomnak az orrában a szeme mellett és a nyelvében is van egy, de gyakoriak az egyéb ennél sokkal merészebb testékszerek is. Kicsit öklözgeti mosolyogva a punciját és a fenekét, majd rácuppan az élló farkakra, amik egyszer csak megérkeznek a kamerás háta mögül.

Megtorkoztatják kicsit, majd hátravágják és mehet a kőkemény DP. Azt imádom mikor ilyenkor egy csaj nem szopogatja az elé tett farkakat, hanem ordítva élvezi, hogy feszítik a farkak a lyukait. Nna a kis Venomka így érez, a srácok meg pofozgatják néha, néha meg csak simán szorítják a csöcseit. Semmi dupla análozás vagy ilyenek, csak a DP megy, de az jól és intenzíven. A fekete predator hajú afrikai csávóért elnézést kérek, sajna minden jócsajos jelenetbe beleteszik, nem azért mintha ő lenne a következő Kongói Roccó, hanem azért mert ilyen fekete és milyen jó a kontraszt, ha egy ilyen őslakos is itt van.

A csajról lekerül a cipőcske is és továbbra sem veszít a szenvedélyéből. Megcsinálja az egyik kedvenc gruppenes menetemet is, amikor a faszik egymás mellett ülnek, ő meg faszról faszra cuppan a fenekével mindenkibe egy kicsit. Még az anal full nelson is sikerül neki, majd a legvégén egy isteni szép gecifogadás, még ha az adagok elég satnyákra is sikerülnek …

Nem egy világbajnok szépség a csaj, de nekem megvolt benne a szexiség, de lehet hogy egyedül leszek vele …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Venom Evil gruppen