Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ezeket a pózokat utánozzátok le a csajotokkal otthon !

2021.03.22.Curt

De csak akkor, ha ti jó kondiban vagytok, a a csajotok meg tornász, vagy balett múlttal rendelkezik. Az orosz punciról már írtam itt a blogon is és a Legalblogon meg főleg, de most megint kihoztak egy olyan jelenetet, amiben nagyon fasza akrobatikus szintre emelik az seggbekúrást és érdemes rászánni az időt !

A csajszi neve Lara Frost és a koronavírus miatti otthon forgatás (Oroszország) hozta meg számára a népszerűséget, ha lehet utazni szerintem eljön ő majd Prágába is és még az is lehet, hogy Budapesten is láthatjuk őt. Az intróban egy szalaggal vagy mivel játszadozik, tujátok van is ilyen szám a tornában – látszik, hogy profi benne a csaj és ez (is) lehetett a sportja. Meg is érkezik hozzá elég gyorsan a barátja álló fasszal.

Itt nézhető a jelenet teljesben

Már az is durva, ahogyan itt kézenállásban szopja, majd mindenféle kifeszített pózt csinálnak, amiben a csaj spárgázhat közben. Kurva jók a pózok basszus, nem tudom gyakorolhatták-e, vagy csak ott jött nekik spontán a cucc.

Jja és közben meg a faszi amikor csak tudja pumpálja a picsáját ennek a bombanőnek. Tutira 2 Viagra van a farkában, mert hogy egy ilyen szexet így bírni nem lehet ésszel és farokkal. Aztán mikor felmennek a korlátra a lépcsőnél kicsit elgurul a gyógyszer és megőrülnek a látványért, de megéri ezt is megnézni, mert máshol még nem láttál ilyet az tuti !!! Néhol kicsit azért buzis, ahogy a srác is odapucsít, de amikor kimászik a korláton és úgy szopja a csaj, az nagyon állat !!!

A jelenetet úgy koronázzák meg, hogy 3 méter magasról veri bele a csaj szájába a korlát tetejéről a farkát a tag. Atomjó baszás, vagyis inkább a jelenet pózai az atomjók, de ennél a csajnál mindegyik cucc ilyen pazar lesz látom előre !!!

Összegzés:
Extrémnek írják a jelenetet és az is, de nem a liter pisi, hanem a pózok miatt, amikben dugnak. Ne hagyjátok ki !!!
Szereplő csaj
100
Minőség, megvalósítás
100
Szenvedély, baszás
100
Geci
80
A ti értékelésetek3 Votes
98
95
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ezeket a pózokat utánozzátok le a csajotokkal otthon !