Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Gabbie Carter vs Kyler Quinn

2020.01.30.Curt

Lehet, hogy elég egyértelmű lesz a szavazás és lehet, hogy csak költői értelemben eresztem össze a csajokat, de kíváncsi vagyok, hogy nektek ellenszenves-e Gabbie, mert van akinek nem szimpi a csaj és irtózik a mellbimbóitól. Nem és értem … Két Vixen jelenetet hasonlítunk össze az alábbiakban, Gabink már az új barna sérót csajszit egymás után.

Kyler Quinn

A 22 éves arizonai csajszi nemrég defloráltatta magát Mike Adrino-nál, és a Swallowed 33-ban is láthattuk. Most ezekhez képest egy romantikus jelenetet csinált. Egy szokásos Oscar díjas színészi párbeszéddel kezdünk, majd jön is az action. Kis nyalás-szopás bemelegítés jön, nagyon odaadó a csajszi és azért Micky rendelkezik szép nagy farokkal a jelenethez. Majd belecsüccsen háttal a faszba ügyesen, tartja magát Micky meg olyan keményen bassza, hogy a heréi is felcsapódnak a puncihoz. Jó a látvány ! Majd ugyanez szemből miközben széthúzza a fenekét. Van amikor nem is kell ennél több. Azért Rocco-is szenvedélyt ne várjunk a jelenettől, nekem kicsit azért steril maradt végig.

Gabbie Carter

A mázlista Mick Blue pár nappal később a mega mellű istennővel is kúrhatott. Gabi a medence parton napozik, mikor megérkezik a férfi. AKi amúgy nem az ő párja, de mivel nagyon megkívánják egymást, kis csinosítás után nemsokára egymásnak is esnek a fullos kéró nappalijában. Azok a mellek Atya. Úr. Isten. Rajzolni sem lehetne szebbeket. Szép nyálasan leszopja Micky-t Gabi, elég jól csinálja, nyúlik a nyál, ahol nyúlnia kell. Majd jön egy igazi mellbaszás, nem olyan, mint amit a magyar roma asszony csinált Rocco-nak, az tiszta szégyen volt ehhez képest. De hát Gabinknak van mivel ez végeznie. Én a kis mellű csajokat szeretem, de egy ilyet azért átélnék szívesen egyszer 🙂

A pózok teljesen és száz %-ban ugyanazok , mint az előző jelenetben. Szemből alulról, szemből, hátulról, majd misszionárius. Mégis kurva jó látni, ahogy ez a csoda testű nő fogadja és élvezi a baszást. Micky meg jó iparos munkát végez azzal a hegyes végű farkával, csak meg ne szúrjon egyszer valakit vele !

Nálam egyértelműen Gabbie Carter vitte a versenyt, nem tud hibázni ez a nő, bármiben van benne. Most már várnék tőle egy jó kis tágítós anált is újra !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Gabbie Carter vs Kyler Quinn