Loading

AVN Awards 2021: Leggusztustalanabb jelenet

2020.12.14.Curt

Sajnos nagyon, de nagyon, de nagyon sokat veszített ez a remek kategória a hírvenéből. Emlékszem még, amikor egy legendás bőnyálas szopás nyerte meg ezt a címet évekkel ezelőtt. most már csak simán baromságok vannak benne, de minden éveben kivesézzük, ezt tesszük most is.

Tavaly amúgy így elemeztük ki a listát.


“Exactly What You Think Goes on at AEE” AKA The Filthiest Fucking Slut: Mona Wales Degrades Tony Orlando in Public,

Csodás cím egy jelenetnek, és ugyan mit is takarhat? Publikus megalázás hmm, azt azért szerettük régen, mikor Steve Holmes négykézláb sétáltatott végig csajokat a Rakparton ugye ? De hát sajna 2020-at írunk, egy picikét megváltoztak a szerepek, nézzétek csak a képeket. Igen, faszi seggbekúrás is van. Mármint hogy őt … Thank you 2020! Hát nincs elég bajunk enélkül is bazdmeg !!!???

“The Girl With the Pussy Tattoo” (f. My Tattoo Girls 2)

Ez meg egy Youtube kompatibilis jelenet, mármint az előzetese mindenképpen.

https://www.youtube.com/watch?v=YtE8R_TFgr8

“Move Over, Linda Blair” (f. Ministry of Evil), Evil Angel Films;

Nna végre egy “normális” jelenet a listából a már emlegetett román mesterrel István bácsival. Ördögöt űznek a csajból két apáca segítségével, szóval a téma azért eléggé fasza. Persze Steve a pap a csapatban. Dana Vespoli csak passzívan vesz részt, de az Isteni Julia Anna nagy kereszttel a nyakában és a bazi csöcseivel nem passzív. Szegény Dana csak a szentelt vizes tálat tartja végig, amiből fröcskölnek is az ördög szállta Victoria Voxx-ra.

“Paid for by the Pro-Circumcision League of America” AKA Puke Snorting Sluts Tori and Maddy

Hányást taknyozó kurvák, finomra lefordítva a jelenet, ahol két dagi csaj sajnos nem éhgyomorra jött forgatni. Ma már ez sem olyan nagy szenzáció, ha valaki erre gerjed, az simán megtalálja a napi betevőt. Néha én is ráindulok egy két szét szopatásra, de akkor a Facialabuse felé szoktam szétnézni. Maddy O, meddig hagyja még azt a nagy picsáját terjedni, most komolyan?

Itt egy before-after a csajról:

“A Real Picasso” AKA Anna’s Coloring Book, PerverseFamily.com;

Nna basszus erre sem számítottam !!! Egy fasza kis európiai cucc a kínálatban. Persze írtunk róla már eleget, megnéztük és szerettük a PerverseFamily beteg perverz jeleneteit. Azt hiszem azt a jelenetet jelölték, amiben Anna a fenekébe tölti a festékeket és onnan fingja ki. Erre csak annyit tudok mondani, hogy :

“Sex in the Age of COVID” AKA Dare You (f. Lewd), Deeper/Pulse; Kenzie Reeves & Mick Blue

Elég nagy ziccer volt a karantén, és képzeljétek még külön kategória is van a karantén szexes jeleneteknek. Itt is valami hasonlót láthatunk Kenzie Reeves-től. Ami annyiból karanténos, hogy egy fóliába van tekerve a csaj. Kreatív.

“She’s Gone From Suck to Blow” AKA Kitten’s Barnyard Buttfuck (f. Tranimals), TransNasty/Evil Angel;

Hmmm. szerintetek ez milyen jelenet lehet, ha a “Tranimals” c filmből van? Bezony bezony, transzis a cucc. Eddig csak úgy gondoltam a 9-10 éves fiúk adnak maguknak olyan nevet a Fortnite-ban, hogy H3ll4SL00tz, de nem, a jelenetben lévő faszit is így hívják. A csajszi, vagyis faszi meg Daisy Taylor, akiről senki nem mondaná meg, hogy pöcsöscsaj. A jelenetből most nem teszek be screenshotokat, ha nem haragszotok.

“Sounding That Shofar” AKA Bring Out the Gimp, Severe Sex/Kink.com;

Ez is egy femdom szarság, amiben a faszi lakk öltözékben vagy mia picsában van és két csaj gyalázza. Utálom az ilyet, ne haragudjatok.

“Suspended Anal-mation” (f. Muse), Deeper;

OOOOOO motherfuckin’ yess. Nem gondoltam volna, hogy Annánál lesz jobb jelenet a listában és lett. Az év egyik legjobb baszása volt a Deeper-es jelenet Adriana Chechik-el, amiről mi is megemlékeztünk a blogon. Mondjuk Adriana-tól a Tushyraw jelenet volt az ami odabaszott, de abban nem volt semmi “felháborító”, itt meg annyi van, hogy ki van kötözve és kész. A szokásos Deeper-es fények kicsit elrontották nekem, de Adriana az mindíg hozza a 100%-ot bárhol legyen és bármit csináljon.

“Wrapped Up in This Together” (f. Fashionistas Lost), EvilAngel.com;

Rocco sem maradt ki a kínálatból, de neki is voltak azért ennél jobb szettjei, nem is értem mi ebben az extrém. Az amcsi túrján forgatott egy pár jelenetet a mostanában felkapott ottani pornós csajokkal, így Naomi Swann és Emma Hix is a farkára akadt. Nekem sokkal jobban bejött pld. a Coming back to America ezen jelenete, ahol a csaj rendesen zokogott a jelenet végén, annyira megbaszta a mester. Ezt a jelenetet túlvariálták, pedig mekkora ziccer volt ilyen két csajjal !!!

Itt írtam a jelenetről

Eléggé vegyes a kínálat, van benne sima anál film, igazi perverzkedés, és persze buzulás is rendesen. Szerintem akik ezt kitalálták igyekeztek minden féle kategóriából egyet-egyet beemelni a listába. Én Adriana-nak, vagy Annának drukkolok.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN Awards 2021: Leggusztustalanabb jelenet