Loading

“Ebben a lányban benne volt egy démon” – Dakota Skye életmű.

2021.08.12.Curt

A Rolling Stone nemrégen egy fasza cikket jelentetett meg a nemrégen meghalt pornósról, amit összefoglalok nektek és ha már így szóba jön a csaj, akkor meg is nézzük mik voltak azok a jelenetek, amik e csúcsra emelték, majd lehúzták onnan a legmélyebbre a kis szőke csajszit, aki mind máig tisztázatlan körülmények között halt meg egy lakókocsiban Los Angeles elhagyatott részén egyedül.

Mikor még én voltam fiatal, ha valaki, aki “rock sztár” volt és véget akart vetni az életének, akkor vagy heroinnal adagolta túl magát, vagy pedig csak simán fegyverhez nyúlt és azzal végezte el a dolgot. Lásd Kurt Cobain, aki mindezt egyszerre tette meg és akinek nevéből a netes becenevem is származik. Az utóbbi időkben ezt már nem lehet megállapítani, mert annyi minden áll a függők rendelkezésére, hogy leginkább gyógyszerrel, lassító drogokkal és alkohollal, vagy ezek együttes kombójával csinálják ki magukat. A cikk szerint Dakota is függő volt már fiatal korából is, és az őrültségeit is általában bódult, betépett állapotban követte el.

Az 1994-ben született csaj nem igazán tudta felvenni a felgyorsult világgal a lépést és a szociális médiában is inkább bosszantó és gyűlölködésre alkalmas posztokat tett ki. Hiába, mostanában olyan gyakran van generációváltás ilyen téren, hogy 2-3 év alatt kicserélődik a közönség.

Egy olyan lehetőséget láttak meg benne a karrierje kezdetén, ami talán egy hiánypótló karakter volt, a picike kis szőke diáklány (150 cm magas, 48kg), aki nem szégyenlett butát játszani, pedig azért nem volt ő maga is igazán az. Az meg, hogy simán vállalt anál és mélytorkos jeleneteket is, és szinte tényleg bármit, az simán eladhatóvá tette Dakotát. Egyik leghírhedtebb képe is arra épül, hogy milyen picike volt a drága:

A házassága sem egy sikertörténet, a pályája csúcsán 2015-ben ismerkedik meg későbbi férjével, akitől aztán nem szépen válik külön. Ekkor már Dakota egyszerre 10-15 Xanaxot szed be és meth-et is szív. Ráadásul, ahogy szokott lenni, valamelyikük egy idegbeteg is, de ebben az esetben nem a férj az, hanem pont a kis szőke csaj, aki egy alkalommal le akarja szúrni egy késsel a faszit.

Ha láttatok már olyan valakit aki éppen be van tépve, nézzétek meg a csajt ezen a képen:

Hát, nem éppen itt jár a tekinetete, az tuti. Pár évig így verette, de közben forgatott és mindenki tudta róla, hogy függő. A Rony Jeromy-s vádakba is beszállt, azzal vádolva az öreg pornóst, hogy megerőszakolta őt. Ron egyébként kb 300 évre számíthat letöltendő börtönbüntetésként, jelenleg is várja a döntést előzetesben. Közben az amerikában olyan divatos sztár-pleytka lapok is követték a csajt és hoztak le róla nem éppen pozitív cikkeket.

2019, és 2020 aztán ultra szer év lesz a csajnak, meghal édesanyja, szeretett kutyája, jött a Covid és még ott volt az a hülye fénykép is, amin a melleit mutatta egy George Floyd falfestmény előtt.

A cikk egyébként részletesen kitér arra is, hogy mennyire kihasználták a csajt még akkor is mikor függő volt és tetoválásokkal “csúfította” el a szomszéd kislány kinézetét. Nem volt mellette igazán senki, aki támogatta volna, ami szerintem nem teljesen igaz, de a függőségnél nincsen nagyobb úr, ha valaki függ valamitől és itt nem feltétlen a drogokra gondolok. Mi is azok vagyunk, mert pornófüggők vagyunk, vagy éppen szex függők, csak ezzel nem ártunk magunknak, másoknak meg főleg nem. De ez már egy más téma, most inkább emlékezzünk meg egy pár jelenettel erről a dögös kis szőke punciról, aki szerintem maradandót alkotott és örökre az egyik legjobb picike szőke csaj marad, aki attól függetlenül, amiket itt fentebb leírtam, egyben biztosan szupersztár volt, az pedig a baszás.

I’m legal, no let’s fuck! Szól az egyik legelső jelenete, amiben megismerhettük a kis cuki kis tekintetét és a testalkatához képest jó nagy pináját is:

Aztán egy év múlva már az első anál is megérkezett egy Alien Ass Party nevű filmben, amire még emlékszem is, ha nem is pont erre a részre, de a sorozatra. Itt még Carter Cruise és Sarah Shevon voltak a fő eladható csajok, de nemsokára már Dakota volt a legnagyobb név a borítókon.

Ekkor tájt emlékszem a drágára, mikor a Barefoot Confidential-egyik részében szerepelt és már akkor is érdekesnek és izgatónak találtam a 39-40-es lábát a picike kis testéhez képest.

Jöttek sorban a fasza anál jelenetek és Mike Adrianohoz is megérkezett a drága.

Szép kis tocsogós, fingós baszás ez Mike-tól, és még valami érdekességet is vélhettek felfedezni, mégpedig a térdzoknit, amit Tiffany Tatum is használt az egyik legjobb seggbebaszásában. Szép is lenne, ha ez ugyanaz a zoknika lenne 🙂 Közben az összes ál reality oldalnál is járt a csaj és eljátszott kis könyvtáros nőtől kezdve diáklányon át megrontott mostohalányt is.

Érdekes jelenet volt még a Jules Jordantől a Rump Raiders 6, amiben Mick Blue baszta meg a kis édes picsácskáját. Közben a Kink.com is szerződtette és csináltak a kis szőkével egy pár kikötözős jelenetet, de azért nem lett a site fő csaja belőle. Ezekben az években (2014-2016) szinte minden anál filmben ott volt a csaj, elképesztő mennyi filmet csinált; ezek voltak a csúcs évei.

Aztán jött a “visszatérés”, amikor már tetoválásokkal a karján és más stílust mutatva tért vissza a csaj, pld. a seggén egy “ANAL” tetoválás virított, ami nem igazán fért össze a kislányos kinézettel, de gondolom pont azért csináltatta.

A Mike Adriano oldalakon már nem kereshető a csaj (hogy miért, azt nem értem !!?), de azért meg lehet még találni a fasza kis Trueanal részt, amiben brutálisakat tágult. Erről beszélek. Talán ez volt az utolsó igazi jelenete a csajnak, ezek után már csak a gyűjteményes lemezeken és a leszbi jelenetekben szerepelt.

Linkeljetek ti is kommentben egy kedvenc jelenetet a csajtól !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    “Ebben a lányban benne volt egy démon” – Dakota Skye életmű.